Ensimmäiset kevätfiilikset

tunnetila: ilo

310116_03310116_01

kevytuntuvatakki Uniqlo, huivi Balmuir*, laukku BECKSÖNDERGAARD*,
sukkahousut Wolford*, saappat Line Collection, sormus Pernille Corydon*

310116_06310116_04 310116_02300116_03

En ollut uskoa silmiäni kun kävin eilen kaupungilla. Ulkona oli jo ihan kevät!

Valtavat lumimassat olivat sulaneet muutamassa päivässä ja pakkaslukemat olivat tippuneet samaa tahtia plussan puolelle. Jopa kevytuntuvatakki tuntui välillä liian lämpimältä.

Olen nauttinut paukkupakkasista ja uskomattoman kauniista luonnosta täysin rinnoin, mutta olipa ihana haistella vähän kevättä.

Nyt vaan toivotaan että takatalvea ei tule.

Erinomaista alkanutta viikkoa Teille kaikille, ja huikeaa helmikuuta!

0

(8) Kommentit

  1. Samoissa tunnelmissa eilen sunnuntaina. Oli aivan ihana ilma ulkoilla ja sisällä puuhastelin kaikenlaisia pieniä sisustusjuttuja auringonvalon inspiroimana.

    Yhtä hyvältä sää näyttää kyllä tänäänkin (toimiston ikkunasta katseltuna).

    Kivaa viikkoa! =)

    1. Nina says:

      Ulkoilu oli kyllä eilen kivaa kun kaikki loska oli poissa ja pelottavan jäiset kadut olivat sulaneet. Tänään tosin jo vähän pakastui, eli katsotaan tuleeko vaaralliset ja liukkaat säät takaisin.

      Kiitos samoin Kaisu, kivaa viikkoa!

  2. LauraL says:

    Mäkin ajattelin että onpa keväistä ja että tästäkö se kevät nyt alkaa. Mutta samalla totesin että turha uneksiakaan, kyllä se takatalvi vielä iskee (ja olishan se kiva laskiaisena käydä pulkkamäessäkin). Mutta linnut lauloi jo niin ihanasti 🙂

    Pakko kommentoida tähän, aivan ihana tuo kisu tuolla sun instakuvissa!<3

    1. Nina says:

      Instakuvassa oli ystäväni ragdoll nimeltä Rukkanen. Tosi söpö kissa, jota sain rapsutella perjantaina sydämeni kyllyydestä. (Eli niin paljon, että mustat housuni olivat täynnä valkoisia karvoja… :))

  3. Ihanat saappaat sinulla! Se siitä keväisestä fiiliksestä, ainakin täälä Lahdessa satoi tänään isoja tiskirättejä taivaan täydeltä 😉

    1. Nina says:

      Kiitos Rita! Täällä Helsingissä ollaan saatu nauttia aurinkoisista kevätpäivistä, mutta nyt ulkona näyttää satavan räntää. Yäk! 🙂

  4. Annika says:

    Hei! Tämä on jo vanha postaus… mutta, minkä kokoinen takki sulla on? Ajattelin ostaa nettikaupasta saman, mutta arvon kokojen välillä.. Nettikauppa toimittaa siis euroopan kokoja 🙂

    1. Moi Annika! Käytän normaalisti takeissa kokoa S, mutta tässä otin koon M. Takki on aika niukka ja M-koossa alle mahtaa vähän ekstrakerroksia jos haluan lisää lämmikettä. Takki on ihan superhyvä, suosittelen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.