Aarremetsälle

tunnetila: vinkki

300116_02300116_05

neule Zoe Karssen, huivi Balmuir*, hame McQ Alexander McQueen,
sukkahousut Wolford*, saappaat Line Collection

300116_01300116_04300116_06

Vein viikko sitten lauantaina tavaraa myyntiin Kampin kirpputorille.

Kävin tuolloin kaappeja läpi kirppikselle joutava tavara mielessäni, ja totesin neulehyllyni näyttävän naurettavan täydeltä. En voi sille mitään, että rakastan lämpimiä ja pehmeitä neuleita yli kaiken.

Täydessä neulehyllyssä on mukavasti valinnanvaraa, mutta myös se huono puoli, että osa neuleista on pinottu hyllylle toisen neulepinon taakse. Ahkerimmassa käytössä ovat luonnollisesti etummaisena olevat neuleet, taemmas pinotut neuleet taas unohtuvat helposti.

Pinojen läpikäynti kannattaa tehdä silloin tällöin. Nytkin löysin taemmasta pinosta viime talven suosikkineuleeni Zoe Karssenilta. Tämä kahdeksankerroksinen kashmirneule on todella lämmin ja päällä ihanan rento. Onneksi löysin sen vielä näin talviseen aikaan.

Vuokrasin Kampin kirpputorilta pöydän ystäväni Ainon kanssa kahdeksi viikoksi. Myyntiaikamme loppuu siis tulevana perjantaina. Jos et ole aikaisemmin käynyt Kampin kirppiksellä, niin nyt voisi olla hyvä aika käydä tutustumassa. Paljon on tavaraa pöydästämme jo mennyt, mutta vielä jokunen aarre odottaa löytäjäänsä.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.