Ei enää kuivia käsiä

tunnetila: pelastus

neutrogena_hc

Käsi ylös, jos olet tänä talvena kärsinyt kuivista käsistä!

Omat käteni olivat talven aikana välillä niin kuivat, että rystysissä oli kipeitä haavoja, eivätkä haavat tuntuneet parantuvan millään.

Testasin syksyn ja talven kuluessa monta käsivoidetta, mutta mikään ei tuntunut kosteuttavan käsien ihoa tarpeeksi. Ei mikään, ennen kuin testasin kuvissa esiintyvää Neutrogenan Norwegian Formula -sarjan käsivoidetta*.

neutrogena_hc2

Tiedän, että ette usko tätä, mutta vannon että tämä on totta. Käytin voidetta kahden (!) päivän ajan aamuin illoin, ja sen jälkeen olen rasvannut käteni pari kertaa viikossa (!!).

Käteni eivät kuivu enää juuri lainkaan! Käsien iho on koko ajan sileä ja kimmoisa. Jopa suihkussa käynnin jälkeen käsiä ei tarvitse välttämättä rasvata.

Käsivoide on jo muutenkin riittoisa, mutta entistä riittoisammaksi sen tekee se, ettei voidetta tarvitse käyttää kuin silloin tällöin. Tuotteen luvataan kosteuttavan ja suojaavan jopa erittäin kuivaa ja rohtunutta ihoa 24 tunnin ajan. Minulla voiteen teho kestää vielä pidempään.

Tuote on aivan uskomaton! Sen salaisuus on tuotteen korkea glyseriinipitoisuus (n. 40%). Korkea glyseriinipitoisuus säilyttää kosteuden ihossa.

Jos siis kärsit kuivista käsistä, niin kannattaa todella testata tätä tuotetta.

Jos päätätte hankkia tuotteen testiin, niin olisi kiva kuulla toimiiko käsivoide myös teillä näin tolkuttoman hyvin.

3

(4) Kommentit

 1. Mulla on ollut tätä joskus vuosia sitten ja mun mielestä tämä oli hyvä voide 🙂 Oma suosikkini on kuitenkin Aco, joka myös taikoo useammaksi päiväksi silkkiset kädet!

  1. Nina says:

   Oih, kiitos vinkistä Salka! Olen nyt niin tämän voiteen lumoissa etten edes harkitse muita, mutta sitten kun tämä tuubi loppuu, voisin testata Acoa. Acon tuotteet kun on muutenkin hyviä.

 2. Noora:) says:

  Mulla on ollu jo pitkään käytössä sama voide ja on kyllä parasta ikinä! Todella tehokasta, toimii jopa atooppiseen ihoon. Ja yks tuubi riittää kyllä tosi pitkään!

  1. Nina says:

   Jee, kiva kuulla! Tämä toimii mulla niin hyvin, etten enää ikinä osta mitään muuta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.