Selkä kuntoon

tunnetila: tyytyväisyys

sonja_jarvilehto2

Mainitsin eilisessä postauksessani säännöllisistä käynneistäni hierojalla. Vietin taas eilen illalla hierojani hellässä (kivuliaassa) huomassa pari tuntia, ja napsin puhelimella muutaman kuvan odotustilasta.

Olen etsinyt jo yli kymmenen vuotta ”omaa” hierojaa Helsingistä, ja vihdoin olen hänet löytänyt. Buukkasin viime syksynä täysin sattumalta hieronta-ajan Sonja Järvisalolle, enkä voisi olla iloisempi tuosta onnenkantamoisesta.

sonja_jarvilehto3 sonja_jarvilehto4

Sonjalla on hierontaan todella hyvä ote. Pidän siitä, että hieronta tuntuu kunnolla. En voi sietää turhaa silittelyä tai läpsyttelyä jos tarkoituksena on saada jumit auki.

Pidän myös Sonjan tavasta lähestyä ongelmia. Asiakasta kuunnellaan ja hänelle räätälöidään aina hierontakokonaisuus juuri sen päivän tarpeiden mukaan. Sonja ei siis hiero pelkkää ongelmaa, vaan tarttuu myös ongelman aiheuttajiin.

Jumiutunutta selkääni hoidetaan toki hieromalla myös selkää, mutta selkääkin enemmän hierotaan jalkoja ja pakaraa. Yleisimmät alaselän vaivat kun johtuvat usein liian kireistä takareisistä ja jumissa olevista lonkankoukistajista. Niin taitaa olla myös minun tapauksessani.

sonja_jarvilehto1

Sonjan toimipiste sijaitsee Kalliossa Vaasankadulla osana viehättävää Fine & Dandy -palvelukonseptia. Samasta tilasta löytyvät Hiushuone Dandy, Kauneushoitola Alma ja kahvila Cafe Pequeñjo.

Fine & Dandyn konsepti on ihana! Saman katon alta saa kaiken tarvittavan kauneudenhoitoon, ja päälle voi vielä herkutella vaikkapa valkosuklaa-mantelicroissanteilla tai espanjalaisilla empanada-piirailla. Paikka on oikea hyvän olon keidas!

Fine & Dandy / Hieroja Sonja Järvisalo
Vaasankatu 11, Helsinki

0

(2) Kommentit

 1. SatuKoo says:

  Ihanan näköinen odotustila 🙂
  Oikean hierojan löytäminen on sama kuin oikean kampaajan löytäminen. Itsekään en pidä mistään silittelystä, vaan hieronnan pitää tuntua kunnolla, jotta ne jumitkin lähtevät.
  Omat hartiat on nyt jumissa, kun paikkakunnan vaihdoksen jälkeen jouduin myös jättämään ihanan hierojani, eikä uudelta paikkakunnalta ole löytynyt korvaajaa 🙁
  Nyt on kuitenkin fyssarin kanssa katsottu ongelman aiheuttaja ja yritän ”uudelleenkouluttaa” lihaksia toimimaan oikein. Jospa sitten tarve hierojallekin vähenisi edes hiukan.

  1. Nina says:

   Tiedän niin tuon tunteen kun ”sitä oikeaa” hierojaa ei löydy. Kävin Sonjalla taas tänään, ja tuntuu kuin leijailisin 10cm maanpinnan yläpuolella. 🙂 Kyllä kunnon hieronta vaan saa ihmeitä aikaan ja veren kiertämään!

   Hyvä kuitenkin että sinulla on osaava fysioterapautti jonka kanssa voitte lähteä purkamaan ongelmaa. Lihaksien uudelleenkouluttaminen vie aikaa, mutta on todella palkitsevaa kun asento muuttuu ja olo helpottuu. Tsemppiä jumien poistoon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.