Suosikkirekki

tunnetila: tykkäys

studioss16_05 studioss16_03 studioss16_04 studioss16_01

Kävin viime viikolla H&M:n showroomilla hypistelemässä uutta Studio SS16 -mallistoa.

Viime keväänä ihastuin vastaavassa mallistossa olleisiin vaaleansiniraidallisiin pyjamamaisiin silkkivaatteisiin niin paljon, että ostin mallistosta lopulta silkkisen kauluspaidan, silkkishortsit ja pitkälahkeiset silkkihousut.

Tänä vuonna kävi vähän samalla tavalla. Tykkäsin mallistossa eniten tästä rekistä, jossa oli kevyttä silkkiä päästä varpaisiin. Vaaleita sävyjä, huolittelematonta raakasilkkiä ja kesään sopivaa merihenkisyyttä.

Samaan valko-sini-punaiseen silkkisarjaan kuuluu myös hyvin kaunis pitkä mekko, jonka bongasin malliston kuvista. En nähnyt mekkoa showroomilla, mutta haaveissa olisi päästä sovittamaan sitä liikkeessä.

Studio SS16 -mallisto on saatavilla verkkoputiikissa ja valikoiduissa liikkeissä ensi torstaina 25.2. Saapa nähdä kuinka monta vaatetta tällä kertaa kiikutan mallistosta kotiin..

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Ihania vaatteita! Tuli kesäfiilis 🙂 Tuo vasemman reunan vihreä neulejuttu näyttää erityisen kiinnostavalta!… Muut vaatteet ehkä mulle liian vaaleita 😀

  1. Nina says:

   Hahahahaha, mäkin käytän pääosin mustaa myös kesällä. Joskus kuitenkin vaaleat jutut miellyttää, ja nämä iski kovasti. Jee!

   Tuo vihreä läpikuultava neule oli tosi kaunis. Se on stailattu tuohon alimpaan kuvaan kivasti jakun kanssa. Tulisipa ensi viikko pian! 🙂

 2. Tämä mallisto kyllä kiinnostaa sen verran paljon, että täytyy varmaan itsekin etsiytyä ensi torstaina kaupoille. Ja tuo laukku tuossa lattialla, voi että, se on ihana <3

  1. Nina says:

   Samaa mieltä Sanna! Pakko päästä itsekin sovittelemaan kaikkia malliston ihanuuksia ensi viikolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.