Kuivimmat ja mukavimmat kengät

tunnetila: ihastus

200216_03

Blogiani pidempään seuranneet muistavat varmasti vuodesta toiseen jatkuneen loskaa kestävien talvikenkien metsästykseni. Minulla on monet kumpparit eri tarkoituksiin, ja useita ihania kenkiä koville pakkasille. Kunnolla lämpimiä, vettä, lunta ja loskaa hylkiviä kenkiä en ole kuitenkaan löytänyt mistään.

Kuinka ollakaan, jo vuosia jatkuneen ongelman ratkaisi jälleen kenkäbrändi, josta on alkanut tulla luottomerkkini jokaisssa kenkähaasteessa. Tänä talvena on ollut ihan sama millainen sää ulkona on. Olen voinut olla varma, säässä kuin säässä, että jalkani pysyvät kuivina ja askel on tukeva mutta kevyt.

200216_04

silkkibomber Lily & Lionel, kashmirhuivi Balmuir*,
farkut J.A.P, kengät Sorel*

200216_08 200216_05200216_02 200216_06 200216_07200216_01

Sorelin Meadow -bootsit* ovat tolkuttoman hyvät jalkaan, ja vaikka taivaltaisit nilkkoja myöten loskassa, kenkien mokkapinta ei mene miksikään, ja sukkasi pysyvät kuivina. Hurraa!

Huomasin Meadowien olevan alessa Sorelin verkkokaupassa, joten oli pakko vinkata näistä kengistä Teille tähän loskaiseen saumaan. Olen kehunut näitä kenkiä livenä jo niin monille, että olisi epäreilua olla vinkkaamatta näistä myös Teille.

Yksi asia kannattaa Meadoweista haaveillessa kuitenkin huomioida. Jos sinulla on rintava jalka (korkea jalkapöytä), voi olla, että Meadowien saaminen jalkaan on hankalaa. Oma rintava jalkani on aiheuttanut välillä isojakin ongelmia, mutta kun saatavilla on kenkälusikka, niin se helpottaa kenkien pukemista.

Itse tarvitsin ensimmäisellä kerralla kenkiä jalkaan laittaessani myös vähän saksia, mutta ei puhuta siitä sen enempää… Kun kengät on jalassa, ne on superhyvät kävellä. Eli pieni taistelu kannattaa!

Kiitos kuvista Johanna!

0

(8) Kommentit

 1. koshka says:

  Ihan täydellinen ajoitus tällä postauksella! Just eilen kyntäessäni rännässä, lumessa, loskassa ja jäässä, kyseenalaistin mun kenkävalintoja ;D Kävin just tsekkaamassa nuo Sorelin alet ja oijoi, nyt pitäisi varmaankin valita *yhdet* sopivat popot kaikista vaihtoehdoista!

  1. Nina says:

   Jes, hyvä että tuli postaus sopivaan saumaan! 🙂 Vain yksien Sorel -suosikkien valitseminen on kyllä tosi vaikeaa. Alesta voi tosin napata ostoskoriin vaikka kahdet… 😉

 2. Mirva says:

  Kiitos Nina! <3 Just tollasia kenkiä olen kaivannut! Tuo väri on kaunis mutta aika vaalea. Näyttää kuitenkin pysyneen puhtaana loskasta huolimatta. Oletko käsitellyt niitä jotenkin?

  1. Nina says:

   Kiva kuulla Mirva että postauksesta on iloa ja hyötyä! Oikein hävettää myöntää, mutta en ole käsitellyt kenkiä yhtään mitenkään ennen käyttöönottoa. Kohtalaisen vaalea mokka hylkii likaa ihmeellisen hyvin ja olen toistaiseksi pärjännyt ilman kenkien likantumista. Aion kuitenkin käsitellä kengät ennen kun pakkaan ne kesäksi jemmaan. En uskalla ottaa sitä riskiä, että ensi talvena loska pilaa kenkien kauniin pinnan.

 3. pauliina says:

  mulle tulee soreleista aina mieleen ne aika möhkälemäiset saappaat. en tiennytkään, että niillä on myös tuollaisia kaunokaisia valikoimissa. uskaltaisikohan siellä verkkokaupassa käydä. 🙂

  1. Nina says:

   Heh, sinne vaan alejen sekaan pauliina jos hyviä jalkineita haluat! Minähän tykkään niistä vähän möhkälemäisistäkin Soreleista. Inhoan yli kaiken märkiä sukkia ja palelevia varpaita. Niistä ei ole tarvinnut kärsiä sen jälkeen kun löysin Sorelit. Silkkaa rakkautta! 🙂

   1. pauliina says:

    joo ei niissä möhkäle-soreleissakaan mitään vikaa ole ja lämpö ennen kaikkea mutta noi uudet on ihan ihanat! miten muuten menee koot? mulla vaihtelee 37-38, ehkä 38-kokoa löytyy kaapista vähän enemmän eli mahtaiskohan se olla hyvä noissakin? siis jos nyt päätän ostaa… 😀

    1. Nina says:

     Mulla on myös kengän koko 37-38. Soreleissa koot vaihtelee aika paljon, mutta näissä kokoni on 38,5 ja on just mukava jalkaan. Tämä siis tiedoksi jos siis päätät jotain tilata… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.