Iittala X Issey Miyake

tunnetila: tykkäys

issey_miyake2

Torstai-iltana juhlittiin alkuvuoden kiinnostavinta uutuutta, Iittala X Issey Miyaken Pause of Harmony -yhteistyömallistoa.

Iittalan lippulaivaliikke Espalla oli pakkautunut täyteen Iittalan ystäviä ja shampanja virtasi. Yhteistyö suomalaisen yrityksen ja japanilaisen huippumuotisuunnittelijan kanssa on todella maljan kohottamisen arvoinen juttu.

Mallisto on jo herättänyt laajaa innostusta ja kiinnostusta ympäri maailmaa. Uskon, että yhteistyö nimekkään japanilaissuunnittelijan kanssa tuo lisää tunnettuutta jo ennestään maailmalla pidetylle Iittalalle.

180216_03180216_01

silkkipaita Club Monaco, silkkihuivi Balmuir*, farkut J.A.P.

issey_miyake1issey_miyake3

issey_miyake_kollaasi

Oma suosikkini mallistosta on yhden kukan maljakko, jonka hankin kotimme kaunistukseksi. Pidän myös malliston sievistä kupeista, mutta kun en koskaan juo mitään niin vähän, että pikkuruinen (0,19l) kupillinen riittäisi, niin jätin kupit toistaiseksi kauppaan.

Oletteko Te jo tutustuneet uuteen yhteistyömallistoon? Miellyttääkö malliston harmoninen värimaailma Teitä?

Kuvat minusta Katri / STIL by Katri

0

(2) Kommentit

  1. saara says:

    Täytyy myöntää, että näin kyseisen yhteistyön hedelmät ekan kerran blogistasi :0. Outoa, seuraan kuitenkin aika aktiivisesti nimenomaan sisustusjuttuja. Kauniilta joka tapauksessa näyttävät. Itse olen vahvempien/selkeämpien värien ystävä, mutta nyt kun tällaista hempeämpää värimaailmaa on niin kauan näkynyt, alan minäkin lämpenemään… Tässä taitaa käydä niinkuin useiden vaatetrendienkin kanssa, eli kun trendi on jo maailmalla ohi, minä tarraan siihen, haha!

    1. Nina says:

      Kiva saara kuulla, että blogini antoi sinulle jotain uutta. Minusta kun tuntui että tämä mallisto on tullut vastaan kaikkialla, niin mietin että kannattaako tästä edes postata. 🙂 Kun kuitenkin iloitsen niin paljon tuosta yhteistyöstä, niin päätin myös minä julkaista siitä jotain kanavani kautta. Ja kyllä siis kannatti! Ihana kuulla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.