Timmasta apua arkeen

tunnetila: vinkkaus

timma1

*yhteistyössä Timma*

Käykö Sinulle koskaan näin?

Katsot peiliin ja huomaat, että hiuksesi on ihan kamalat. Tarvitset kampaajaa heti! Soitat kampaajallesi ja hän tarjoaa seuraavaa vapaata aikaa puolentoista kuukauden päähän. Kuljet seuraavat viikot pipo päässä tai hiukset suttunutturalla.

Tai heräätkö joskus aamulla ja tajuat olevasi kipeästi hierojan tarpeessa, muttet tiedä kenelle soittaa? Entä mitä teet, kun kosmetologillasi on koko viikko täynnä ja tarvitset yllättäen ajan sokerointiin?

Eipä hätää, minulla on ongelmiisi ratkaisu! Lataa koneellesi tai mobiililaitteeseesi Timma, ja arkesi on pelastettu!

Pääsin testaamaan supernäppärää uutta kotimaista Timman ajanvarauspalvelua, ja olen todella vakuuttunut palvelusta.

Miten Timma sitten toimii? Kauneusalan palveluita tarjoavat yritykset listaavat Timman ajanvarauspalveluun seuraavien neljän päivän aikana vapaana olevia aikojaan, ja nämä pika-ajat myydään kuluttajille normaalia edullisemmin hinnoin.

timma2

Palvelu on ihan täydellinen, sillä siinä voittavat kaikki. Kauneuspalveluita tarjoavat usein pienyrittäjät, joille vapaaksi jäävät ajat tarkoittavat tulonmenetystä. Palvelu yhdistää yrittäjien vapaat ajat, ja hierontaa, kosmetologia tai hiusten fiksausta pikaisesti tarvitsevat asiakkaat. Ja mikä parasta, viime hetken hinnat tarjotaan noin 10%-15% normaaleja hintoja edullisemmin.

Olin onnesta soikeana kun löysin Timmasta myös hierojani Sonja Järvisalon. Viikkoaikatauluni ovat aika kireät ja saattavat muuttua nopeasti, joten en voi varata hierontoja kovin paljon etukäteen. Nykyään odotankin aina maanantaiaamuun, tsekkaan kalenterin läpi ja heti kun kyseisen viikon vapaat ajat ilmestyvät Timmaan, varaan samalle viikolle uuden hieronta-ajan. Olen nyt käynyt Timmasta innostuneena hierojalla joka viikko (Timman testijakso tarjosi minulle muutaman ajan*.) Pienikin ale on aina kotiin päin!

Timma on kohtalaisen uusi kotimainen verkkopalvelu, mutta kauneuspalveluita tarjoavia yrityksiä on mukana jo ympäri Suomen. Palveluita löytyy Lahdesta Leville, Kotkasta Kuopioon ja  Jyväskylästä Ouluun, ja uusia yrittäjiä tulee koko ajan lisää.

Jos kiinnostuit Timmasta, niin kannattaa ehdottomasti ladata sovellus mobiililaitteellesi (iOS, Android ja Windows) tai rekisteröityä Timman käyttäjäksi nettisivuilla Timma.fi.

Kun päätät varata Timman kautta ensimmäisen palvelusi, muista laittaa varaukseen koodi: nina10. Tuolla koodilla saat tutustumistarjouksena 10€ alennuksen mistä tahansa palvelusta! Tuo ale tulee siis jo ennestään edullisen hinnan päälle. Mikäs sen kivempaa kuin uusi kampaus tai jumeja avaava hieronta edullisempaan hintaan!

Suosittelen lämmöllä testaamaan Timmaa!

1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.