Arela For Good

tunnetila: tykkäys

210216_04

Kotimainen, laadukkaista kashmirneuloksistaan tunnettu Arela, on luonut uuden palvelukonseptin nimeltä Arela For Good.

Piipahin pari viikkoa sitten tämän vuoden ensimmäisessä Arela For Good -tapahtumassa, ja kuulin konseptista lisää.

210216_01

kashmirmekko Arela, kashmirhuivi Balmuir*,
nilkkurit H&M Premium, vyö Nini’s, laukku Coccinelle

210216_02 210216_06210216_05210216_03

Arelalla puhutaan kestävän kehityksen puolesta, ja heidän mallistonsa ovat usein hyvin ajattomia ja klassisia. Jos vaatteiden malli kestää ajankohtaisena vuosia, niin myös itse tuotteen täytyisi kestää käyttöä pitkään.

Herkkä kashmir nyppyyntyy kuitenkin helposti ja sen peseminen aiheuttaa usein hankaluuksia. Tähän haasteeseen Arelalla halutaan antaa apua tuotteita ostaneille kuluttajille.

Arelalta saa vinkkejä tuotteiden käyttöiän pidentämiseen ja niiden huoltoon. Arelan liikkeissä tarjotaan myös ”huoltopalvelua” heidän neuloksilleen. Arelalta hankitut neulokset voi viedä liikkeeseen ja pientä korvausta vastaan niistä poistetaan nypyt, ne pestään ja höyrytetään uuden veroisiksi. Myös pienet reijät neuloksessa on mahdollista korjauttaa.

210216_07 210216_08 210216_10210216_11

Tämän vuoden ensimmäisessä Arela For Good -tilaisuudessa oli myynnissä myös Arelan mallikappaleita, ja käytettyjä, kauniiksi huollettuja Arelan kashmirtuotteita. En voinut vastustaa kiusausta kun bongasin rekiltä pitkän kapean kashmirmekon.

Kaunis sininen väri ja maailman pehmein kashmir vetivät minua puoleensa kuin kärpäspaperi, ja kun sain mekon päälleni, ei paluuta enää ollut. Etsin jo syksyllä Berliinistä pitkää neulemekkoa, mutta löysin sen vasta nyt.

Mekko on kaunis juhlavammissa tilaisuuksissa korkojen kanssa, mutta ihana myös vähän rennommin yhdisteltynä. Esimerkki myös tuosta rennommasta lookista tulossa blogiin ihan pian!

Mitä olette mieltä pitkistä neulemekoista? Tiedän, että ne jakavat helposti mielipiteitä laidasta toiseen.

Kiitos kuvista Johanna!

0

(12) Kommentit

 1. Mirva says:

  Onpa kiva nähdä sinut mekossa. Ja vielä sinisessä mekossa! Hyvä Nina! 😀

  1. Nina says:

   Heh, kiitos Mirva! Väri on ihan superkaunis livenä! En vielä kaksi vuotta sitten voinut kuvitellakaan omistavani mitään sinistä. Olen ajatellut että se on minulle todella huono väri. Nyt tykkään siitä kummallisen paljon. 🙂

 2. Tarja says:

  Uskomattoman kaunis mekko; väri pukee sinua valtavan hyvin! Voin vain kuvitella, miten ihanalta tuollainen kashmir-ihanuus tuntuu päällä <3

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja! Haluaisin säästää tätä mekkoa juhlavampiin tilaisuuksiin, mutta olin se päällä jo kotona yhden kokonaisen päivän. Se on vaan niin ihanan pehmoinen ja lämmin!!! <3

   1. Tarja says:

    Mä en edes käytä mekkoja, mutta silti haluaisin nyt tuollaisen! Kotimekoksi – mekon sisään voisi paeta pahaa maailmaa 😀
    Ihanaa viikonloppua!

    1. Nina says:

     Tämä on juuri sellainen ”pako maailmasta” -mekko. 😀 Liian mukava päällä. 🙂 Ihanaa sunnuntaita sinulle Tarja!

 3. maya says:

  Mulla on tuo sama mustana, ja se onkin tosiaan ihana myös kotihengailuun, juurikin sen pehmeyden takia – kokovartalokashmir on vaan niin huippua. ? ja se on kiva myös keväämmällä /alkukesästä /syksystä, ballerinat ja vaikka farkkutakki vaan kaveriksi ja rento, lämmin ja mukava asu on kasassa.

  1. Nina says:

   Oooooooh, tämä mekko mustana olisi kyllä unelmien täyttymys! Musta väri kun hoikentaa miellyttävästi. 🙂 Sinisessä tulee kurvit vähän liikaa esiin. 😉

 4. Upea kokonaisuus <3 Mä haluun ton mekon!!! 🙂

  1. Nina says:

   Voi kiitos Ninni! Mekko on päällä kuin unelma! (En myönnä että käytän sitä taas parhaillaan kotiasuna…) 🙂

 5. pauliina says:

  ihan kaikki näyttää hyvältä sun päällä! upea asu.

  meidän tuppukylään avattiin muuten uusi liike loppuvuodesta ja sieltä saa myös balmuiria. ja arvaas kenellä on uusi avignon! tota täydellistä harmaata ei ollut saatavilla mutta tää farkkukin on luonnossa tosi kaunis ja sopii hyvin tulevaan kevääseen.
  http://www.balmuir.com/shop/fashion/scarves/wool/avignon-scarf-100-wool-denim-140×140.html

  1. Nina says:

   Voi kiitos pauliina!! <3 Ja jeeeeeee, sait oman Avignonisi!!!! <3 <3 <3 Farkku näyttää värinä tosi hyvältä. Ja näyttää varmasti kivan raikkaalta yhdistettynä mustaan, valkoiseen ja vaikka mihin! Loisto-ostos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.