Rouskuvat herkut

tunnetila: tykkäys

lepaindesfleurs2

Kerroin eilen nauttineeni ystäväni kanssa aamiaiseksi Le Pain des Fleurs’n suussasulavia ja ihanan rouskuvia näkkäreitä. Aiheesta on pakko jatkaa vielä yhden postauksen verran, sillä jäin noihin kräkkereihin koukkuun kerrasta.

Ranskalaiset Le Pain des Fleurs -luomunäkkileivät on rantautuneet Suomeen ja olen varma, että eteenkin gluteenittomat ihmiset kiljahtelevat ilosta. Herkulliset näkkärit ovat nimittäin gluteenittomia, maidottomia, hiivattomia ja vähähiilihydraattisia, mutta silti todella maukkaita.

sunday_breakfast_05lepaindesfleurs4

Koostumukseltaan kuohkeat ja keveät näkkileivät muistuttavat paljon näkkäreitä, joita rakastin lapsena. En yhtään muista minkä brändin tuotteita ne olivat, enkä niin ikään tiedä mistä nuo lapsuuden herkut oli tehty, mutta rakastin niitä!  Le Pain des Fleurs’n rouskuttelu vie minut ihanasti ajatuksissa lapsuuteen.

Oma lempparini Le Pain des Fleurs’lta on sipulinmakuinen näkkäri* kevyen voisipaisun ja juustosiivun kanssa. Superhyvää!

Valikoimassa on viisi suolaista (mm. tattari, sipuli ja quinoa) ja viisi makeaa (mm. kookos, kastanja ja kaakao) makua. Olen enemmän suolaisten näkkäreiden ystävä, mutta kun makeiden näkkäreiden päälle löytää sopivan makuyhdistelmän, niin niitä voi nautiskella vaikka makeannälkään. Sokeria ja rasvaa tihkuvia herkkukeksejä ei enää tarvita!

Le Pain des Fleurs’n tuotteita saa Suomessa ainakin S-ketjun ja Keskon liikkeistä. Maistakaa ja koukuttukaa! Söin eilen loppuun kräkkerivarastoni ja tänään on pakko hakea lisää.

0

(2) Kommentit

  1. Täytyy laittaa korvan taakse oman Suomen vierailun varalle. 🙂 Kiitti vinkistä!

    1. Nina says:

      Ole hyvä Vivi! Noi on ihania!!! 🙂 Tosin luulen, että noita voisi löytyä myös sieltä teiltä jostain ruokakaupasta. Kannattaa tutkailla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.