Helppoa kotivärjäystä

tunnetila: tykkäys

garnier_olia_02
En ole värjännyt hiuksiani kotona useampaan vuoteen. Kasvatin hyvin tummaa ruskeaa väriä pois pitkistä hiuksistani monta vuotta, ja tuona aikana käytin hiusten väriä tasoittamaan erilaisia sävyttäviä naamioita ja -hoitoja. Lopulta turvauduin värinpoistoon.

Viimeisimpänä tempauksena pitkät hiukseni leikattiin lyhyeksi, jotta pääsisin aloittamaan hiusten kasvatusprojektin puhtaalta pöydältä paremmin voivien ja tasaisen väristen pituuksien kanssa.

garnier_olia_05

garnier_olia_03

Vähän ennen joulua päätin ensimmäistä kertaa vuosiin värjätä hiukseni itse kotona. Seisoin kaupassa hiusvärihyllyllä yli tunnin, ja lopulta päädyin Garnierin Olia -hiusväriin. Ajattelin öljypohjaisen värin olevan hennoille hiuksilleni se hellin vaihtoehto, ja olin oikeassa. Lopputulos oli juuri sitä mitä hain.

Valitsemani sävy 5.0 Ruskea, oli tismalleen tyvikasvuni kanssa samaa sävyä ja hiuksista tuli täydellisen luonnollisen väriset, mutta lisäksi kauniin kiiltvät. Hiusvärin tuoksu oli hennon miellyttävä, ei lainkaan ammoniakkinen tai henkeä ahdistava. Myös tuotteen koostumus oli hyvä. Hiusväri ei valunut minnekään, ja kerrankin sain värjättyä hiukseni ilman värjäytynyttä otsaa ja korvia.

garnier_olia_04

Olen värjännyt hiukseni nyt Olialla kaksi kertaa, ja aion pitäytyä brändissä jatkossakin. Etenkin kun sain juuri, kuin sattuman kaupalla, Olialta testiin uuden sävyn 5.9 Ruskea pronssi*.

Olia on tuonut kesää vasten markkinoille uusia ruskean sävyjä, joiden kerrotaan sopivan erinomaisesti suomalaiseen vaaleaan ihonsävyyn. Ruskeat taittavat hieman lämpimämpään suuntaan kuin normaalisti, ja siksi ne ovat iholle lempeämpiä.

En ole vielä päässyt testaamaan uutta sävyä, mutta odotan innolla miltä uusi sävy hiuksissani näyttää. Toivottavasti sävy ei siftaa hiuksissani liikaa punaiseen. Sävy 5 nimittäin poistaa hiuksiini yllättäen ilmaantunutta punaisuutta, ja tuo on yksi sävyn parhaista puolista.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.