Kevätuutuuksia Lumenelta

tunnetila: tyytyväisyys

lumene_kevat16_01

Vaikka Hongkongista paluu arkeen harmitti, niin oli kuitenkin kiva tulla kotiin kun kotona odotti muutama yllätyspaketti täynnä kevätuutuuksia.

Yksi paketeista oli täynnä pinkkiä kimallusta. Yllä olevissa kuvissa näette pakkaukseltaan uudistuneita Lumenen Gel Effect kynsilakkoja kevään kauniissa sävyissä, sekä Lumenen Arctic Glow huulikiiltoja. Vitsi miten herkullisia karkkivärejä kaikissa tuotteissa!

Kauniista karkkiväreistä huolimatta ensimmäisenä kynsilakoista testiin pääsi hillitty nude, sävy 12 Teeruusu (Tea Rose). Kerrankin löytyi tyylikäs nudesävy, joka ei saa vaaleaa ihoani näyttämään kalman kalpealta.

lumene_kevat16_03 lumene_kevat16_04lumene_kevat16_02

Arctic Glow huulikiiltoja en ole vielä ehtinyt testaamaan. Nappasin nimittäin ensimmäisenä käsilaukkuuni testiin tuoteuutuuden, Arctic Glow huuliöljyn, ja jäin kerrasta koukkuun. Huuliöljy on ihana!!

Huuliöljyjä on tarjolla kaksi eri sävyä, 100 Hohde ja 200 Kaste. Otin itse testiin sävyistä vaaleamman, eli Kasteen. Sävy on huulilla todella luonnollisen näköinen, kaunis ja hehkuva. Huuliöljy ei jätä huulille tahmeaa tunnetta kuten monet muut huulituotteet, ja se levittyy huulille täydellisesti.

Huuliöljyn kerrotaan olevan tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava. Huulirasvan tasoista kosteuttavuutta tuotteessa ei mielestäni kuitenkaan ole. Siitäkin huolimatta tuotteesta tuli tämän hetken uusi suosikkini, ja sipaisen öljyä huulilleni tämän tästä.

Lumenen uudet huulituotteet saapuvat myymälöihin huhtikuussa, ja huuliöljyn kuluttajahinta on noin 12,90€. Tykkään!

0

(4) Kommentit

 1. Lumenen huuliöljyn löysin juuri Sokokselta ja se on tosiaan ihana! Ei ole lainkaan tahmea, kuten huulikiillot monesti, tästä plussaa. Itse valitsin tummemman sävyn. Sekin näyttää luonnolliselta huulilla.

  1. Nina says:

   Ai ne on jo nyt kaupoissa?! Jee! Ihan superihana tuote! Täytyy testata myös sitä tummempaa. Tuo vaalea on ihan paras arjessa kun sitä voi lisäillä ilman peiliä suit sait! 🙂

 2. pauliina says:

  tosi herkkuja nuo kynsilakat! itse joudun ostamaan ainakin sävyt teeruusu, terälehtiä ja kukkaketo.

  1. Nina says:

   Sävyt on kyllä niin ihanan keväisiä, että tekee mieli lakata joka kynsi eri värillä. 🙂 Ja tuo pakkausuudistus on kiva. Vaikkei se ole suuri, niin silti muuttunut korkin yksinkertaisuus puree ainakin minuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.