Aina alessa, Spot-A-Shop

tunnetila: tyytyväisyys

whistles01

*yhteistyössä Spot-A-Shop*

Alehaukka tässä terve! Jos olet kaltaiseni pennin, tai siis sentin venyttäjä, minulla on sinulle erinomaisia uutisia. Oletteko kuulleet kotimaisesta verkkopalvelusta nimeltä Spot-A-Shop?

Spot-A-Shop -palvelun alta löydät kymmenien suosituimpien verkkokauppojen aletuotteet, kaikki samasta paikasta. Verkkokaupoista mukana on mm. Zalando, Spartoo, Yoox, Bootz, Asos, Mytheresa ja Nelly, eli käytännössä kaikki suurimmat verkkokaupat, jotka toimittavat tilauksia Suomeen.

Voit määritellä palvelun etusivulla tarkasti mitä haluat löytää, esimerkiksi naisten tennarit, koko 38, väri musta, merkki Adidas. Tällä haulla saat näkyville kaikki kriteerisi täyttävät tuotteet kaikkien palveluun kuuluvien verkkokauppojen aleosastoilta. Kun valitset tuotteista haluamasi, siirryt samalla tuotteita myyvään verkkokauppaan ja teet ostoksen siellä. Voiko olla enää näppärämpää?!

100416_01

mekko Banana Republic ja laukku Whistles
(molemmat Zalando via Spot-A-Shop*), kengät Nude of Scandinavia

whistles03100416_02100416_07100416_04

Testasin yhteistyön merkeissä ensimmäistä kertaa Spot-A-Shopia, ja tein heti niin järjettömän hyviä löytöjä, etten usko onneani vieläkään todeksi.

Onnistuin löytämään täydellisen kesämekon kriteerit täyttävän Banana Republicin mekon alle kuudella kympillä (ovh. lähes 200€) ja mielettömän laadukkaan Whistlesin pussukkamallisen nahkalaukun (ovh. 360€) vähän yli satasella! Molemmat olivat -70% alessa, ja kuinka ollakaan, molemmat löytyivät ostoslistaltani.

Olen aika huono shoppailemaan netissä, mutta nyt voin todeta innostuneeni aletuotteiden metsästyksestä siinä määrin, että heti kun huomaan tarvitsevani jotain (esim. Hongkongin ostoslistallani oli uusi lompakko jota en reissusta löytänyt), suuntaan ensimmäisenä Spot-A-Shopiin.

Mitä tahansa haluatkin shopata, suosittelen piipahtamaan ensimmäiseksi Spot-A-Shopissa. Homma todella toimii!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  saara
  14/04/2016 at 09:52

  Oi että, onpa kaunis asu, oikein kesänkutsu! Mahtavat löydöt tosiaan.

  • Reply
   Nina
   14/04/2016 at 12:46

   Kiitos Saara! Olin löydöistä valtavan iloinen! Meni niin nappiin etten paremmin olisi voinut toivoa! 🙂

 • Reply
  ccnoora
  14/04/2016 at 11:06

  Upeita löytöjä! Niiiin kaunis tuo mekko! :)<3

  • Reply
   Nina
   14/04/2016 at 12:48

   Kiitos Noora! En ollut uskoa silmiäni kun bongasin nämä molemmat aletuotteiden joukosta, ja vielä -70%!!! Nämä on molemmat ihan täydelliset! Olisipa äkkiä kesä jotta pääsisin käyttämään tuota mekkoa kunnolla. 🙂

 • Reply
  Ellu
  14/04/2016 at 19:56

  Voi että miten ihana laukku! Ja mekko! Pakko laittaa tuo nimi suosikkeihin!!

  • Reply
   Nina
   14/04/2016 at 21:48

   Mä Ellu ajattelin sinua heti kun löysin tämä laukun. Jos näitä olisi ollut enemmän kuin tämä viimeinen kappale, niin olisin laittanut sinulle heti viestin. Nyt jouduin olemaan itsekäs ja nappasin ihanan löydön itselleni. Anteeksi! 🙂 Toivottavasti saat pian hankittua oman bucket bagisi! <3

   • Reply
    Ellu
    15/04/2016 at 08:17

    Saat kyllä anteeksi 🙂 Aletuotteiden kanssa pitää olla itsekäs 😉 Mut ihan vähän olen kuitenkin kateellinen sulle tuosta täydellisestä bucket bagistasi 😉

    • Reply
     Nina
     15/04/2016 at 10:27

     Ihanaa, kiitos anteeksiannosta Ellu! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.