Ja taas mennään!

tunnetila: hauskuus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä on taas tätä… En ole vielä saanut edellisen reissun postauksia kirjoitettua, kun jo seuraava matka kutsuu!

Lähden tänään työkaverini kanssa pitkäksi viikonlopuksi Prahaan. Lento lähtee tänä iltana, ja palaamme Suomeen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Aikaa perillä on siis kolme yötä ja kolme kokonaista päivää.

Olen käynyt viimeksi Prahassa vuonna 2004 (postauksen kuvat on tuolta reissulta). Kahdessatoista vuodessa Prahassa on varmasti tapahtunut yhtä sun toista, joten jos Teillä on kivoja vinkkejä mukavista kahviloista, hyvistä ravintoloista tai kiinnostavista paikallisista butiikeista, niin kaikki vinkit otetaan vastaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko Nanso, neuletakki Esprit, sandaalit Merrel
(kuvassa minä, 12 vuotta sitten, heh, en kestä!!!)

Ohjelmaa meillä on jo jokaiselle päivälle jonkin verran. Yksi illallinen on buukattu perinteikkäästä panimoravintolasta, toisena iltana ihailemme kaupunkia joelta käsin. Olemme nimittäin menossa 2,5h kestävälle jazz-risteilylle. Kivaa!

Muutaman kiinnostavan näyttelyn olen jo bongannut ja niissä tekisi mieli käydä. Myös muutama osoite joissa haluaisin ehtiä piipahtaa, on jo talletettu puhelimen muistiin.

Mutta mitä muuta voisimme Prahassa tehdä? Onko joku must -juttu jota emme löydä ilman vinkkejänne?

Rentoa viikonloppua Teille kaikille! Palaan blogin pariin taas ensi viikolla!

0

(10) Kommentit

 1. Tarja says:

  Kuulostaa ihanalta! Just fiilistelin äskeisen Nykin reissun kuvia ja voi sanoa, että matkustaminen ei yhtään helpottanut matkakuumetta! Päinvastoin! 😀

  Oikein hyvää matkaa sinulle! Jäämme odottelemaan matkaraporttia 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja! Voi ihana New York! Minusta alkaa tuntua siltä, etten pääse New Yorkiin enää koskaan. Pöh! Aina kun ehdotan reissua miehelleni, niin hän ehdottaa jotain muuta matkakohdetta. ”New York on niin nähty. Mitä me siellä muka tehtäis?” No niin, en osaa sanoa tuohon oikein mitään. Ehkä menen sinne jonkun ystäväni kanssa tyttöjen reissulle. Olen ollu New Yorkissa tyttöjen kesken jo kahdesti, miksen menisi siis myös kolmannen kerran?! 😀

 2. Oi miten ihanalta kuulostaa! Mukavaa reissua 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Janet! Totesin juuri ystävälleni, että jos Prahassa sataa viikonloppuna, niin linnoittaudun koko reissun ajaksi johonkin panimoravintolaan kuuntelemaan haitarimusiikkia. Hauskaa se on sekin! (Ainakin vähän aikaa…) 😀

 3. Niin taas sitä vaan mennään! 😉
  Ja miten söpö kuva.
  Praha on niin listalla, joten kiva saada tunnelmia sieltä.
  Ihanaa viikonloppua, enjoy!

  1. Nina says:

   Kiitos Mikko! <3

   Mä en juuri nyt pysty edes käymään blogissasi. Kaikki Japani-kuvat saa minut ihan sekaisin matkainnostuksesta: 😀 Vaikka olen lähdössä matkalle tänään, niin silti kaukomatkahammasta kolottaa. Tällainen jatkuva matkainnostus on ihan tyhmää! 🙂

 4. Ravintolasuosikkiehdotus: Restaurant Aromi (http://karhunkadunkafka.blogspot.fi/2015/10/the-dinner-restaurant-aromi.html). Italialaisvaikuteinen, kauniissa Vinohradyn kaupunginosassa. Terkuin, Anne, http://karhunkadunkafka.blogspot.fi/

  1. Nina says:

   Kiitos vinkistäsi Anne! Harmi että näin kommenttisi vasta kun tulin kotiin. Höh! Noh, Praha on niin kaunis paikka, että eiköhän siellä tule taas piipahdettua toistekin. 🙂

 5. pauliina says:

  voi kun oot söpö! 🙂 hauskaa matkaa!

  1. Nina says:

   Hih, voi kiitos pauliina! 🙂 Matka oli ihana, nyt olen jo kotona. Pöh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.