Kevään merkkejä

tunnetila: ilo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule ja housut Samuji, laukku Whistles*, aurinkolasit K.Cobler*,
rannerengas Efva Attling*, sukat Calvin Klein, tennarit Tiger of Sweden

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvatkaa mistä huomaa, että kesä on tulossa? Auringonpaisteesta ja lumien sulamisesta juu, mutta myös siitä, että alan pukeutua kokomustaan.

En ymmärrä mikä siinä on! Heti kun kevät alkaa ilmoitella olemassaolostaan, minä kaivan esiin kaikki mustat vaatteeni ja alan kulkea niissä joka päivä.

Kuten ystäväni Emmi kerran helteisenä kesäpäivänä, kun hänen kirppispöytäänsä toiveikkaana kaivelin, totesi ”Ei Nina, minulla ei taida olla nyt myynnissä yhtään mustaa kaapua.”

Tällä kertaa ei voi kuitenkaan sanoa, että olisin pukeutunut mustaan päästä varpaisiin. Minulla on nimittäin jalassa armyvihreät sukat! Mikä hurmaava valon pilkahdus muuten niin synkkään vaateparteen.

Mustiin pukeutumisen lisäksi on myös toinen juttu, josta huomaa että olen kovin keväisissä fiiliksissä. Palataan siihen huomenna.

Kuvat Ida / Ida365

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  😀 Emmi voisi todeta saman minulle. Musta vaan on niin helppo väri. Todella kaunis neule! Erityisesti kaulus. Olen etsiskellyt itsellenikin juuri tuollaisella pääntiellä varustettua mustaa perusneuletta, mutta ei ole tullut vastaan. Samoin mustaa perustrikoota kaipailisin saman mallisena. En ole löytänyt mieleistä, koska tahtoisin paitojen olevan myös vähän pidempiä. Jatkan etsintää…

  1. Nina says:

   Löysin tämän Samujin neuleen mallikappaleena monta vuotta sitten. Neule on jo aivan nyppyinen, mutta silti käytössä edelleen jatkuvasti. Pääntie on kyllä kaunis. Toivottavasti löydät itsellesi venepääntiellä varustettuja puseroita ja neuleita. Ne ovat niin klassisia ja jotenkin hienostuneita. Ja sopivat kaikkeen. 🙂

 2. Keväällä siirryn vaaleampiin väreihin, mutta kesään mennessä taidan olla jo vähän kyllästynyt niihin sillä monet mieluisimmista kesävaatteistani ovat mustia. Juuri hankin kaksi mustaa kesämekkoa hellekelejä silmällä pitäen.

  1. Nina says:

   Vaikka musta on kesällä kuuma väri vaatteissa, niin silti pukeudun minäkin mustaan kesäisin. Musta on vain niin helppo ja aina tyylikäs, joten siihen on ihanan helppo pukeutua.

 3. merikukka says:

  Kevään merkeistä 😀 … tuo Samujin pusero on tosi kiva malliltaan. Tykkään tuollaisesta, onko se sitten venepääntiestä. Näitä on jostain syystä tosi harvassa, tai sitten en osaa etsiä oikeista paikoista. Minulla on se ongelma, että ylävartaloni on hyvin pieni ja isot pääntiet paljastavat aina liikaa. Varsinkin kesävaatteissa on usein liian avara kaula-aukko. Aurinkolasimerkki, K.Cobler, on ihan uusi tuttavuus. Sopii sinulle tosi hyvin, näytät niin tyylikkäältä kokomustassa!

  1. Nina says:

   Kiitos merikukka! 🙂

   Juu, venepääntie on ehdoton suosikkini päänteistä. Se imartelee usein kantajaansa, paljastaa enemmän kuin o-pääntie, mutta ei niin paljon kuin v-pääntie.

   K.Cobler on käsittääkseni oikeasti kenkäbrändi, mutta pari vuotta sitten heillä oli valikoimissaan myös aurinkolaseja. Sain lasit eräästä goodie bagista Tukholmassa. Lasien malli on ihan suosikkini. Harmi että niihin on tullut kovassa käytössä jo muutama naarmu.

 4. Voisko olla kun ympärillä alkaa vihdoin olemaan värejä, niin et tunne enää tarvetta väreihin pukeutumisessasi 😀 Joka tapauksessa komppaan edellisiä, kaunis neule!

  1. Nina says:

   Hei voi muuten olla juuri noin! Kokomustat vaatteet rauhoittavat mukavasti vihertävää maisemaa ja kirkasta auringonvaloa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.