Keväisen vehreä Praha

tunnetila: onni

kukkulalla1 vehreys1vehreys2kaupunki1koristeellisuus2koristeellisuus1vihreys2flowers

Hento keväänvihreä oli valloittanut huhtikuisen Prahan. Kevät Prahassa oli kuulema kaksi viikkoa myöhässä ja tunnelmaltaan alkukeväinen sää oli hyvin epävakainen. Jouduimme juoksemaan joka päivä sadetta pakoon kahviloihin tai museoon. Iloitsin kuitenkin sadekuuroista, sillä kuurojen jälkeen luonto alkoi vihertää entisestään.

Vanhoissa kaupungeissa on ihan omanlainen tunnelmansa. Historian havinan voi aistia jokaisessa kadunkulmassa jos malttaa vähän pysähtyä haistelemaan tuulta. Praha on perustettu vuonna 870. En voi edes kuvitella mitä kaikkea kaupungin mukulakivikadut ovat nähneet ja päällään kantaneet. Kiinnostavaa nähtävää löytyy Prahassa ihan kaikkialta.

Löysimme kollegani kanssa kapeiden katujen lomasta muutaman niin ihanan paikan, että vinkkaan niistä Teille vielä erikseen. Ensin on kuitenkin yritettävä saada kiinni arjesta. Yölennon buukkaaminen paluuseen tuntuu aina lentoja varatessa hyvältä, mutta yölento ja seuraavana aamuna töihin könyäminen ei kuitenkaan ole koskaan se paras idea… Jestas mikä reissuväsymys taas painaa!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heidi V
  21/04/2016 at 08:51

  Viehättävä paikka! Kiitos kuvista, ehkä niiden innoittamana käyn tuolla joskus…

  Koitahan jaksaa taas arkea 🙂

  • Reply
   Nina
   21/04/2016 at 18:54

   Kiitos tsempistä Heidi! <3

   Olen ihan varma, että tykkäisit Prahasta valtavasti! Suosittelen ottamaan Prahan jo lähitulevaisuuden reissulistalle. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.