Turkoosin rajauksen paluu

tunnetila: tykkäys

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule ja housut Samuji, laukku Whistles*, aurinkolasit K.Cobler*,
rannerengas Efva Attling*, sukat Calvin Klein, tennarit Tiger of Sweden

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihjailin jo eilen, että kokomustaan pukeutumisen lisäksi on myös toinen merkki joka kertoo, että olen keväisissä fiiliksissä. Olen alkanut käyttää taas Isadoran turkoosia rajauskynää!

Ihastuin viime kesänä tuohon huikean sävyiseen rajaukseen täysin, ja Hongkongiin meikkejä mukaan pakatessani kynä osui taas käteeni. Pakkasin kynän mukaani matkalle, ja heti reissun ensimmäisenä päivänä sipaisin väriä silmiini. Voi kyllä, hurahdin kynän intensiiviseen sävyyn taas välittömästi!

Jätin matkan jälkeen kynän pariksi viikoksi rauhaan, mutta heti kun aurinko näyttäytyi myös täällä pohjolassa, kynä pääsi käyttöön. Vitsit miten tykkäänkin tuosta sävystä!

Kynä on jo teroitettu ihan nysäksi, ja kyseessä oli, tietysti, kausiväri. Samanlaista kynää ei siis luultavasti löydy enää mistään.

Sain pari viikkoa sitten Isadoralta tiedotteen, jossa kerrottin tämän kevään meikkien uusista kausisävyistä. Valikoima näytti taas kauniin raikkaalta. Nyt ei auta muu kuin toivoa, että valikoimasta löytyy korvaava tuote vanhan lempparin tilalle.

Sitä ennen käytän tämän kynän loppuun viimeistä piirtoa myöden!

Kuvat Ida / Ida365

0

(2) Kommentit

  1. Värillinen rajaus on kyllä tosi kiva väripilkku, harjoitan samaa keväällä ja kesällä. Jostain syystä talvella se aina jää.

    1. Nina says:

      Joo, minäkään en osaa talvella käyttää värillistä rajausta. Nyt olen aivan haltioissani sen ihanuudesta. 🙂 Talvella se piristäisi kivasti, mutta jotenkin se kuuluu silti kevääseen ja kesään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.