Flanellipaidassa

tunnetila: tykkäys

030416_05030416_01

pusero Muji, farkut J.A.P., laukku Chanel,
kengät Rizzo, huulipuna Lumene Wild Rose 42 Vadelmamehu*

030416_03030416_02

Enpä olisi uskonut, että yksi tämän kevään eniten käyttöön päässeistä lempivaatteistani on flanellipaita!

Ostin Hongkongista mustan silkkimekon lisäksi harmaan flanellipaidan, joka on osoittautunut käytössä ihanaksi! Mujista löytämäni pusero ei rypisty eikä hiosta, ja jostain kumman syystä se myös näyttää hylkivän likaa.

Sain yhtenä päivänä appelsiinia kuoriessani rinnuksilleni oikein kunnollisen appelsiinimehuroiskauksen. Mehu ei liannut puseroa, vaan valui pois paidan pinnalta samalla tavalla kuin vesi vesilinnun selästä. Huippua!

Yleensä kiertelen Mujissa tarkkaan kaikki muut osastot, mutta vaatepuoli jää usein vähemmälle. Muistan, että muutamat Teistä ovat suositelleet Mujin vaatepuolta minulle useamman kerran. Kiitos siis vinkistä, kyllä kannattiaa tutkia myös tuo puoli!

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Mujin vaatteet ovat ihania! Mulla on pari neuletta. Tuo paita on ihana! Sopisi omaankin garderoobiini (kuinka ollakaan) 🙂 Arvaa harmittaako, kun Nykin reissulla olisin halunnut käydä oikeastaan vain Uniqlossa ja Mujissa, mutta erinäisten sattumusten vuoksi ne jäivät sitten käymättä… No, säästyi rahaa, kun ei tullut shoppailtua – koko reissulta ostin tuliaisten lisäksi yhden huivin ja jotain meikkejä 😀

  1. Nina says:

   Voi ei!!!!!! New Yorkin reissu ilman Uniqloa on kuin…. nooo….. New Yorkin reissu ilman Uniqloa! 😀 Meidän hotelli Hongkongissa oli ihan lähellä isoa Uniqlon liikettä, mutta siellä ei, jostain syystä, ollut oikein mitään ostettavaa. Kyselin kashmireiden ja untuvien perään, mutta myyjätär sanoi että kaikki talvituotteet on myyty loppuun ja enää on vain keväisempiä juttuja myynnissä. WHAT?! On laitonta pistää hittituotteet kokonan pois myynnistä!!!

   1. Tarja says:

    Siis mähän en ole koskaan käynyt Uniqlossa, mutta nettisivuja tiiraillut useampaan kertaan ja mielessä oli monta juttua, jota oisin vähintäänkin voinut hiukan hiplailla (siis ne kasmirit ja untuvat tietysti ihan ensimmäisinä) 😀 Mutta näin pääsi nyt käymään – mun pitäisi joskus kertoa sulle koko matkakertomus, mutta siihen ei kaksi riviä riitä 🙂 Ehkä mä vielä joskus pääsen Uniqloon! Onhan niitä onneksi lähempänäkin kuin New Yorkissa, joskin kyllä mä sinnekin vielä haluaisin jossain vaiheessa päästä… Pääsinhän nytkin, vaikka muutamaa viikkoa aikaisemmin olin ajatellut, että New York nyt ainakin on minun kohdaltani tällä hetkellä ihan ”out of reach” 🙂 elämä yllättää välillä, myös positiivisesti!

    1. Nina says:

     Voi että, et ole koskaan käynyt, etkä nytkään päässyt Uniqloon?! Voi turkanen! Vein syksyllä Berliinissä asustellessani suomalaisen ystäväni ensimmäistä kertaa Uniqloon. Hänellä meni kerralla rahaa lähes 700€. 😀 Myyjä kysyi ”Siis sä otat nämä kaikki???” kun hän meni kassalle. Voi olla että sinulle kävisi samalla tavalla. 😀

     Treffataan joskus Oulussa teekupposen äärellä niin saat kertoa kaiken New Yorkin reissustanne. Ja totta turiset, sinne pääsee kyllä vielä toistamiseenkin. Ja viimeistään siellä sitten Uniqloon!

 2. koshka says:

  On kyllä kiva paita! Just olin reissussa ja kävin Mujissakin, mutta jostain käsittämättömästä syystä olin onnistunut siinä vaiheessa kehittämään itselleni shoppailuväsymyksen, enkä jaksanut selailla vaatteita oikeastaan ollenkaan 🙁 Kyllä olis pitänyt!

  1. Nina says:

   Kiitos koshka! Shoppailuväsymys Mujissa on paha erhe! 😀 Yleensä Mujiin täytyy marssia ensimmäisenä ostoslistan kanssa. Tosin sitten ostoksia joutuu raahaamaan mukanaan koko päivän. Mutta yleensä teen silti noin, sillä lista Mujiin on aina olemassa, ja se kannattaa hoitaa pois alta heti kun mahdollista. 🙂

 3. Onpas todella ihana ja kätevä paita! Tuollainen likaahylkivyys olisi mullekin toisinaan hyvä valinta 😀

  Ja olipas ihana nähdä! <3

  1. Nina says:

   Oli Salka tosi kiva nähdä pitkästä aikaa! Kiitos vielä napsimistasi kuvista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.