Kevyttä hoitoa hiuksille

tunnetila: ihastus

wella elements1

Tajusin juuri, että hiusteni radikaalista lyhentymisestä on aikaa jo yli vuosi. Koko tuon vuoden olen ollut pääosin hiuksiini tyytymätön. Olen kihartanut, föönannut, kääntänyt ja vääntänyt, mutta aina joku on tuntunut huonolta.

Olen tuskaillut hiusteni kanssa tuskailemasta päästyäni, enkä ole tuntenut oloani kotoisaksi millään.

Hyvin hentoa hiusta täytyy aina laittaa paljon, jotta siihen saa kaivattua volyymia ja paksuuden tunnetta. Hento hiukseni ei ole kuitenkaan oikein kestänyt kaikkea kihartamista, vaan minusta on tuntunut että hiukseni näyttävät pituuksista ihan hampulta. Leikata niitä taas täytyisi, mutta kun en tahdo!

wella elements2 wella elements3

Viime aikoina olen kuitenkin ollut hiuksiini hämmentävän tyytyväinen. Olen löytänyt hennolle, hieman luonnonkiharalle hiukselleni täydellisen sarjan!

Sain Elements -sarjanWellalta testiin jo viime syksynä, mutta vasta tänä keväänä ymmärsin tarttua siihen. Tuotesarja ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä keinotekoisia väriaineita, ja tuoksuu ihanan raikkaalta mutta samalla herkullisen makealta.

Sarjaan kuuluu mm. uudistava shampoo, kevyt, uudistava hoitoaine ja pesun jälkeen hiuspohjaan hierottava seerumi. Aluksi minusta tuntui, että shampoo ei pese hiuksiani kunnolla puhtaaksi. Hiuksissa kun ei ole pesun jälkeen kaipaamaani natisevaa tuntua.

Hetken tuotetta käytettyäni tajusin, että hiukseni ovat kyllä puhtaat, ja että juuri tuo natisevan puhtaaksi tekevä lopputulos kuluttaa hiustani. Hiukseni ei juuri nyt siedä niin vahvoja tuotteita.

Hoitoaine tekee hiuksistani pehmeät ja sileät, ja hiuspohjaan pesun jälkeen hierottava ja sinne jätettävä seerumi vahvistaa jokaista yksittäistä hiusta, antaa tuuheutta ja tasapainottaa hiuspohjaa.

En ole pitkään aikaan kuivannut, kihartanut tai föönannut hiuksiani, vaan olen antanut niille aikaa levätä. Hiukseni kuivuvat pesun jälkeen rauhassa omaan tahtiinsa, ja kampaus on silti ilmava ja jopa hieman kuohkea. Ihanan helppoa!

0

(4) Kommentit

 1. koshka says:

  Heeei, mulla oli just nää samat nyt matkalla mukana; sain kampaajalta joku aika sitten pikkutuubit näistä kokeiluun. Tykkäsin kyllä, ja ihana tuoksu tosiaan! 🙂

  1. Nina says:

   Eikä?! Olipa mahtava sattuma! Kiva kuulla että myös sinä tykäsit. Tuoksu on kyllä hurmaava. 🙂

 2. Kiitos vinkistä! Minun ohille ja luonnonkiharaisille hiuksille on todella vaikea löytää hyvä tuotteita. Joko shampoo ja hoitoaine tuntuvat kuivattavan hiuksia, tai sitten hiukset tuntuvat jäävän likaisiksi/likastuvan kauhean äkkiä… Voisinkin siis kokeilla seuraavaksi tätä Wella sarjaa!

  1. Nina says:

   Kuten sanottua, hiuksista tulee näillä tuotteilla puhtaat, mutta ei natisevat. Pesenkin hiukseni silloin tällöin syväpuhdistavalla shampoolla jotta saan tuon ”natisevan tunteen” edess silloin tällöin. Mutta perussampoona käytän näitä, ja hiukseni on pehmeät, ja kauniin luonnonkiharaiset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.