Finlaysonin syksyiset tuulet

tunnetila: ihastus

finlayson_logo

Finlaysonilla on meneillään huikea kevät! Juuri kun he pääsivät esittelemästä ylellisen yhteistyömalliston Stockmannin kanssa, pukkaa jo uusia isoja lanseerauksia syksyyn.

Syksyn mallistojen suunnittelussa on tehty yhteistyötä mm. kuvataiteilija-kirjailija Hannu Väisäsen kanssa (kuosit alla kahdessa koristetyynykuvassa).

kutu_emoruokapoytaviherseinakuru_vaisanen

Finlaysonin laadukkaan J.F. -kodintekstiilimalliston uudistustyöhön ryhtyi vaatesuunnittelija Anna Ruohonen. Uudistunut mallisto (kuvia alla) sisältää kodintekstiilejä pussilakanoista kylpytakkeihin ja koristetyynyistä huopiin. Materiaaleina on käytetty mm. laadukasta Egyptin kampapuuvillaa, pellavaa ja villaa.

Mallisto on moderni, mutta henkii mennyttä aikaa. Ylelliset materiaalit tuovat kuosit esille kauniisti. Ihastuin ertyisesti beige-valkoisiin percale-puuvillaisiin pussilakanoihin, jotka tuntuivat taivaallisen pehmeiltä. Noissa lakanoissa tuntuisi varmasti kotonakin, että nukkuu yönsä ylellisessä hotellissa. Tahtoo!

JF_Ruohonen1 JF_Ruohonen2kylpparijf_kylppari

Muut uusista kuoseista tuovat suomalaisen luonnon metsistä koteihin. Irina Ylänteen Kirsu-kuosi esittelee Korkeasaaren pienet karhunpennut (kuva alla), ja Salla-Maaria Syväsen Ensilumi -kuosissa seikkailee viehättävä kettu.

Uudet syksymallistot tulevat Finlaysonin liikkeisiin ja jälleenmyyjille heinä-elokuun aikana. Juuri nyt en tarvitse yksiäkään pussilakanoita, mutta nuo J.F.-malliston brodeeratut beige-valkoiset lakanat olisi niiiiiiin ihanat…

kirsu
ensilumi

0

(6) Kommentit

 1. Mulla on muutamia entisen J.F -malliston vuodevaatteita ja ne on aivan ihania. Varsinkin lakana on sellaista ylellisen tuntuista puuvillaa ihan kuin hotellissa, se on pehmeä, mutta rapisee, kun siihen käy nukkumaan. Just sellainen mistä tietää, että mitä enemmän sitä pesee, sen parempi siitä tulee. 🙂

  1. Nina says:

   Oi, just tollaset rapisevat lakanat on parhaita! 😀 Minulla on nykyään lähes kaikki vuodevaatteet pellavaisia, ja vaikka ne ovat ihania, niin silti kaipaan välillä juuri tuota rapinaa. Eräs työkaverini vaihtaa lakanat joka päivä. Siis joka päivä! Ja mankeloi kaikki vuodevaatteet aina pesun jälkeen. Tuo on kyllä jo aika hullua, mutta kukapa ei tykkäisi pujahtaa puhtaiden vällyjen väliin joka ilta?!

   1. Mä en vaihda joka päivä, mutta mä ymmärrän, että siihen rapsakkuuteen jää koukkuun. Onneksi meillä on taloyhtiön alakerrassa mankeli, missä saan noi lakanat mankeloitua, meidän asuntoon ei sellaista koristusta mahtuisi. 😀 Itse vaihdan kerran viikossa, mutta kesällä, jos on helteitä niin kaksikin kertaa. 😀 Mulla on myös pellavaisia pussilakanoita (lakanoita ei ole), käytän vilpoisuuden vuoksi yleensä kesällä niitä, ne ovat siitä kivoja, että kun niissä on painoa, niin käyvät vaikka peitosta yksinään, jos hirveä helle puskee päälle.

    1. Nina says:

     Mäkin haluan mankelin! Olin jo kerran osatmassa omaa, mutta se oli sellainen omilla jaloillaan seisova ja niin iso, ettei olisi mahtunut minnekään. Tuo paino on kyllä pellavapussilakanoiden hyvä puoli. Pehmoisuuden ja hengittävyyden lisäksi.

 2. HeidiV says:

  Ei meilläkään olisi tarvetta uusille lakanoille, mutta nuo kyllä viehättävät… yöt kuin hotellissa, hyvä peruste 😉

  1. Nina says:

   ”Yöt kuin hotellissa” -lausahdus saa kyllä minutkin haksahtamaan heti mihin tahansa tuotteeseen. 🙂 Hotellit <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.