Kesäinen untuvatakki

tunnetila: hauskuus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

untuvatakki Uniqlo, t-paita Weekday,
housut Rosemunde, laukku Whistles*, tennarit Tiger of Sweden

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikkojen täydellinen sää on saanut kanssaihmiset pukeutumaan jo shortseihin ja t-paitoihin. Olen todistanut myös auringossa köllöttelyä bikineissä ja meriveteen pulahtamisia. Hyiiiiii!

Ihmiset, nyt on vasta toukokuu ja toukokuussa on kevät. Keväällä ilma saattaa olla lämmin, mutta mereltä tuleva tuuli on vielä viileä ja merivesi jäätävää. Mikä teitä oikein vaivaa?

Okei, myönnän, että oma kevytuntuvatakkini on ollut viime päivinä vähän liikaa, mutten ole silti jättänyt sitä kotiin kuin vasta muutamana päivänä tämän kevään aikana. Ja tiedättekö, kahtena päivänä tarkenin hyvin ohuella takilla, kolmantena päivänä kaipasin jo hyisessä merituulessa pehmoista untuvaa.

Taidan olla poikkeuksellisen viluinen. Vai onko joku Teistä sitä mieltä, ettei vielä ole ollut tarpeeksi lämmintä shortseille tai talviturkin heittämisille?

Kuvat Ida / Ida 365

0

(10) Kommentit

 1. miumau says:

  Rakas ystävä – luonto ei katso kalenteria, ja juhannusruusu kukkii jo: on siis kesä <3

  With <3, siu miumau

  ps. Helatorstaina lähti minulta talviturkki, vaikka vesi oli +13 (ilma +21C). Suomen kauniista päivistä on otettava kaikki ilo irti, sillä kohta on taas syksy.

  pps. Mutta on tuo untsikka kyllä tosi hyvännäköinen!! Eli jo ihan sen vuoksi sitä voikin pitää 😉

  1. Nina says:

   Hyiiiiiiii, +13 ja talviturkki pois?! Hullu!!! 😀 Olen kerran käynyt avannossa ja olin kuolla. Tuo oli varmaan yhtä kamalaa. 🙂

   Mutta kiitos kehuista, tuo untsikka on ollut ihan suosikki jo vuosia.

 2. Talviturkkia en vielä ole heittänyt, mutta kyllä nyt on saatu nauttia kesästä etuajassa, vaatetta vähentämällä ja ihanista keleistä nauttimalla. Kalenterin kääntyessä kesäkuuhun taitaakin olla tulossa se tavanomainen kolea kesäkuun kesäilma.

  1. Nina says:

   Nykyään taitaa olla lähes joka vuosi niin, että toukokuu on lämmin, kesä ihan surkea ja taas elo-syyskuussa saadaan vähän lämmintä. Liian läheiset muistot on vielä viime vuodesta, jolloin kesää ei tullut ollenkaan. 🙁

 3. pauliina says:

  sitä ollaan taas niin rennon tyylikkäänä. ihana asu! täällä missä merituuli ei puhalla pärjää ilman kevytuntuvatakkiakin. ainakin tämän viikon, ensi viikolla tilanne lienee toinen.

  1. Nina says:

   Kiitos pauliina! <3 Heh, mä pärjäsin tänään täällä myös ilman untsikkaa, mutta jakku oli tiiviisti päällä aina kun tuuli yllätti. Auringossa on jo tosi lämmin, mutta merituuli vie tukan päästä ja saa kananlihalle. 🙂

 4. Johanna says:

  Hep hep. Toppi päällä mentiin tänään joten kesä on ?☀️ Uimaan en ole ehtinyt (erika on!) mutta kyllä nyt kelpaa jo untuvista luopua ? Sitäpaitsi suomen kesä on niin lyhyt eli kannattaa aloittaa hyvissä ajoin! ??

  1. Nina says:

   Suomen kesän lyhyys on kyllä totta, joten siinä mielessä olisi kannattanut ottaa näistä säistä jo kaikki irti. Pelkään vaan niin paljon vilustumista, etten uskalla luopua huiveista tai villasukista koko kesänä. 😀

 5. Ellu says:

  Hauskaa! 😀 Mäkin pelkään vilustumista yli kaiken! Ihan toppatakkia mulla ei ole enää ollut päällä mutta nahkatakki kylläkin. Ja päivällä kotiin tullessa mittarin näyttäessä pitkälti yli 20 astetta, mulla ei ole ollut nahkatakkia päällä mutta huivi, varmuuden vuoksi ettei vilustu 😉 Ja talviturkkia en veteen heitä ennen kuin vesi on 25 asteista!!! Mulla on viime kesänkin talviturkki päällä kun oli niin surkea kesä.

  1. Nina says:

   Kohtalotoveri!!! <3 <3 <3 Ihanaa kun joku ymmärtää! 😀 Samaistun suhun ihan täysin. Nim. huivista en luovu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.