Etelän aurinkoon jemmarahalla

tunnetila: vinkkaus

ukko4

*yhteistyössä UKKO.fi*

Kuluneen kevään aikana on tullut reissattua aika paljon. Olen mm. ehtinyt rakastua Hongkongiin. Olen myös tavannut uudelleen vanhan ihastukseni Prahan, ja viettänyt aikaa pariin otteeseen aina niin viehättävässä Tukholmassa. Rakastan matkustamista, mutta ilmaista lystiä se ei valitettavasti ole.

Viikonloppuna mieheni heitti ilmoille kysymyksen, jota olen jo hieman odotellut. ”Varattaisko tänä viikonloppuna kesälomareissu?” ”Joo, varataan vaan”, hihkaisin innoissani. Samalla mietin, että millähän ihmeen rahalla sitä tällä kertaa matkustaisi.

Vastaus loman rahoitukseen löytyi kuitenkin lopulta helposti. Olinhan liittynyt alkuvuodesta UKKO.fi -palvelun jäseneksi, ja ohjannut osan blogin kautta saamistani palkkatuloista sinne jemmaan.

ukko2

Tein vuosia kaikki blogiyhteistyöt verokortilla. Verokortin lähettely paikasta toiseen oli hankalaa, ja työnantajalle verokortilla tehty työ oli kallista ja niin ikään työlästä. Minulle suositeltiin monta vuotta oman firman perustamista, mutten halunnut sitä missään nimessä. Bloggaaminenhan on minulle rakas harrastus, ei työ.

Vihdoin alkuvuodesta eräs yhteistyökumppanini kysyi olinko harkinnut koskaan kotimaiseen UKKO.fi -palveluun liittymistä. UKKO.fi -palvelu on ns. kevytyrittäjiä varten. Sinulla ei tarvitse olla firmaa käyttääksesi UKKO.fi:n palveluita. Palvelussa tehdään puolestasi hankalat paperityöt ja laskuttamastasi palkkiosta vähennetään alvit ja muut pakolliset työnantajamaksut.

Menin siltä istumalta UKKO.fi -palvelun verkkosivuille ja loin itselleni sinne tilin. Elämä helpottui kerralla älyttömästi!

Lähetän palveluun kerran vuodessa uuden verokorttini ja muun ajan laskutan asiakkaita palvelun kautta. Laskujen tekeminen UKKO.fi:ssä on helppoa. Palvelun käyttäminen antaa minusta myös professionaalimman kuvan, sillä laskut on tehty luotettavan firman lomakepohjille.

ukko3

Ensimmäistä laskua tehdessäni jäin jumiin erääseen ongelmaan. Otin yhteyttä UKKO.fi -asiakaspalveluun ja sain vastauksen kysymykseeni välittömästi. Keksin myös palveluun erään kehitysehdotuksen, joka otettiin ilolla vastaan. Pieni kotimainen yritys on ketterä liikkeissään ja he haluavat kehittää palveluaan vastaamaan mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeisiin.

Saan kuukausittaisen palkkatulon päätyöstäni, joten olen jättänyt UKKO.fi:n kautta tulleet palkkiot toistaiseksi nostamatta. Kesälomamatkan suunnittelun tullessa ajankohtaiseksi oli kiva tietää, että minulla on jo UKKO.fi:ssä jemmassa mukava pieni pesämuna matkakulujen kattamiseksi.

Ja kyllä, lennot on nyt ostettu ja hotellit varattu. Hurraa! Tänä kesänä suuntaamme pitkästä aikaa lomalle Espanjan aurinkoon!

0

(4) Kommentit

 1. Toi on niin paras palvelu! En vaihtaisi pois. 🙂

  1. Nina says:

   Näin on! Kunpa kaikki asiat toimisivat aina yhtä hyvin kuin UKKO.fi! 🙂

 2. Tyytyväinen käyttäjä täälläkin! Just tänään junamatkalla naputtelin tonnitolkulla laskuja menemään. Niiiiin helppoa!

  1. Nina says:

   Joo, tuo helppous on parasta! Ja sulla kun laskuja menee tota kautta niin paljon, niin tuo palvelu on varmasti korvaamaton!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.