Täydelliset 30h

tunnetila: onni

Lahti1

Hyppäsin lauantaina aamupäivällä junaan ja suuntasin yhden yön pikareissulle Lahteen. Sain mahdollisuuden mennä päiväksi YleXPopin taustajoukkoihin töihin, ja kun paikalla oli mm. maailman ihanin Tuisku, olin mukana enemmän kuin innoissani.

Ennen työrupeamaa tapasin lahtelaisen ystäväni, jonka kanssa kävimme shoppailemassa mm. ihanassa Petit St Louis -lifestyle myymälässä. Mukaan liikkeestä lähti kaksi t-paitaa ja kivat Triwan aurinkolasit.

Kävimme myös kahvilla suloisessa Kahvila Oskarissa. Kahvittelun jälkeen riensin mukaan YleXPopin bäkkärihulinaan.

Lahti2

YleXPopissa oli taas mahtava kattaus Suomen kovimpia artisteja Antti Tuiskusta Evelinaan, ja Benjaminista yllätysesiintyjä Isac Elliotiin. Kesän ensimmäiset bileet keräsi Lahden torille 14 000 ihmistä ja meno oli sen mukaista.

Oli superia nähdä läheltä miten noin huikea tapahtuma järjestetään. Ja kyllä, parasta oli nähdä taas Antti ja ottaa selfie Iken kanssa. En ole oikein koskaan fanittanut ketään, mutta alan kyllä hiljalleen ymmärtää pikkutyttöjä, jotka seuraavat idoleitaan keikalta toiselle. Ike oli niiiiin söötti.

Hauskan työpäivän jälkeen kävin YleX:llä työskentelevän kaverini Nadjan kanssa syömässä herkullista nepalilaista ruokaa Lahden torin kupeessa Royal Gurkhassa. Ruoka oli hyvää, mutta erityismaininnan ansaitsee ravintolan todella hyvä palvelu. Meitä pidettiin ravintolassa kuin kukkaa kämmenellä.

Lahti3

Lahti4

Päivällisen jälkeen tapasin taas lahtelaisen ystäväni, jonka kanssa menimme viettämään iltaa Lahden kauniiseen satamaan. Ystäväni oli ottanut mukaansa pullon erinomaista shampanjaa ja siinä se ilta vierähtikin, höpötellessä ja auringonlaskua ihaillessa. Auringon laskettua piipahdin vielä YleXPopin jatkobileissä Tivolissa.

Sunnuntaiaamun starttasin Scandic Lahdessa aamusaunalla, -uinnilla sekä maittavalla aamiaisella. Superkiva vuorokausi Lahdessa päättyi osaltani galleriavierailuun.

Galleria Uusi Kipinä oli täynnä kiinnostavaa, kaunista ja herättelevää taidetta. Viehätyin erityisesti Kaisa Karhun Tunteiden kasviosta, jonka pääosassa olivat kuihtuneet ja pahoinpidellyt, mutta uudelleen kootut, kukat. Näyttely oli eilen auki viimeistä päivää, joten valitettavasti vinkkaukseni tulee turhan myöhään. Toivottavasti Tunteiden kasvio tulee vielä muuallekin näytille jotta Tekin pääsette ihastelemaan Kaisa Karhun töitä.

Vitsi miten mieletön viikonloppu takana! Koin lauantaiaamupäivästä sunnuntaipäivään 30h pelkkää parhautta. Voi että nyt on kiitollinen olo!

0

(4) Kommentit

 1. Olisin pökertynyt kateudesta jos olisit saanut napattua kaverikuvan Antin kanssa.. ;)<3

  1. Nina says:

   No mä luulen että mä olisin pökertynyt jo siinä tilanteessa! 😀 Selfie Antin kanssa oli mulla kyllä tavoitteena, mutta tyydyin vaan seisomaan hetken sen vieressä täysin jäätyneenä. 😀 😀 Antilla oli illalla keikka toisaalla, joten hänellä oli niin kiireinen aikataulu, että mahkuja selfien ottamiseen ei ollut kenelläkään. Ehkä vielä joku päivä… 😉

 2. Tarja says:

  Ihana viikonloppu!! 🙂 Ja oisin mäkin jäätynyt Tuiskun vieressä… On se vaan peto 😀

  1. Nina says:

   On se! Niin ihq! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.