Keväthuolto, pääasiat kuntoon

tunnetila: freesailu

remington_biozell

Kun ihoni sai uuden terveemmän sävyn, alkoivat hiukseni näyttää entistä surkeammilta. Värjäsin jokin aika sitten hiukseni, ja ne nappasivat taas omaan makuuni liikaa punapigmenttiä. Ensiapuna turvauduin vanhaan luottoyhdistelmääni: Biozellin syväpuhdistavaan shampooseen ja hoitavaan Color Maskiin.

Käytän Biozellin syväpuhdistavaa shampoota* ja settiin kuuluvaa syväkosteuttavaa hoitoainetta* viikottain. Viikolla pesen hiukseni kevyemmin, viikonloppuisin putsaan hiuksista pois ylimääräiset tuotejäämät. Olen käyttänyt Biozellin syväpuhdistavaa shampoota jo todella monta vuotta, ja se on yksi omista luottotuotteistani, josta en hevillä luovu.

Käytin tällä kertaa hiusteni sävyä muokkaamaan testiin saamaani hoitavaa Color maskia sävyssä Frozen Mocha*. Color maskista oma luottosävyni on ruskea Chocolate. Nyt suklaa oli minulta loppu, ja kun kaapista löytyi vähän vaaleampi sävy, päätin testata sitä. Sävystä tuli nykyiseen hiusväriini nähden superhyvä!

biozell_deepcleanbiozell_Frozenmocha

Sävytetyt hiukset kuivasin ja muotoilin jouluna saamallani Remington Amaze ilmakihartimella*.

Minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut kunnollista fööniä. Olen siis ollut ihan ihmeissäni, kun Remingtonin ilmakihartimella voi myös kuivata hiukset, ja hiukset kuivuvat ihan muutamassa hetkessä.

Kaipaisin pientä ilmakihartimen käyttökoulutusta, sillä käytän kiharrinta ihan liian vähän sen päätehtävään, itse kihartamiseen. Kuivaan hiukseni laitteella aina, mutta sen useat vaihtopäät olisivat täynnä muotoilumahdollisuuksia.

remington02remington01

Mukana pakkauksessa on mm. tyvikohottaja, joka olisi ohuille hiuksilleni varmasti täydellinen. Olen myös yrittänyt kääntää hiusteni latvoja ”piikikkäällä” kiharrinosalla. En ole onnistunut siinä kertaakaan. Hiukseni takertuvat heti kiinni pyöröharjaan ja niiden irrottamisessa menee hermot.

Toisen kihartimen piikit voi vetää sisään (kuvissa yllä pötkylä ilman piikkejä), ja tuolla osalla olen nyt onnistunut tekemään itselleni edes jonkinlaisia kiharoita. Kysymys kuitenkin kuuluu: miten piikikkäällä harjalla saa tehtyä ilmavat kiharat ilman, etä hiukset takertuvat harjaan kiinni? Osaako joku Teistä kertoa hyvän vinkin?

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.