Keväthuolto, öljyjen vaihto

tunnetila: ihastus

cime_oils_01

Hyviä uutisia PÜR Hyvinvointikaupan ystäville! PÜR on avannut tänä keväänä verkkokaupan, eli heidän upea tuotevalikoimansa on nyt kaikkien suomalaisten saatavilla.

Asuin ennen Kampissa, ihan PÜRin lähellä, ja liikkeessä tuli piipahdeltua tämän tästä. Milloin hain ohikulkumatkalla maailman parhaan lakusmoothien, milloin olin PÜRin luomalla detox-kuurilla.

Nykyään asun vähän kauempana, joten liikkeessä tulee vierailtua liian harvoin. Saapa nähdä meneekö laiskuuteni vielä joskus niin pitkälle, että alan tilaamaan tuotteita verkkokaupasta.

cime_oils_05

Uusi verkkokauppa ei ole ainut hyvä uutinen, mikä PÜRistä on viime aikoina korviini kantautunut. Toinen mahtava uutinen on luomukosmetiikkabrändi CÎMEn rantautuminen PÜRin tuotevalikoimaan.

Belgialainen CÎME käyttää tuotteissaan aktiivisina aineina Himalajan vuoristoviljelmillä kasvavia kasveja, jotka haastavissa vuoriolosuhteissa menestyäkseen varastoivat itseensä paljon ravinteita. Tämän ansiosta sarjan raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja ravinteet tiiviissä muodossa.

Sain valita testiin pari kiinnostavinta tuotetta CÎMEltä, ja öljyentusiastina nappasin ostoskoriin CÎME Puhdistusöljyn* ja CÎME Kuivaöljyn*. Ja voi että, olen rakastunut!

cime_oils_04cime_oils_02

Fantastisen tuoksuista kuivaöljyä voi käyttää melkein mihin tahansa! Öljy on ihana iholla ja se imeytyy hetkessä. Laitan öljyä ihon lisäksi mm. kynsinauhoihin ja kuiviin hiusten latvoihin.

Kevyeen muovipulloon pakattu puhdistusöljy lähtee varmasti mukaani tämän kesän lomareissuille. Tuote on reissussa näppärä, sillä samalla tuotteella voi poistaa meikin kasvoilta ja silmistä.

Tuote säilyttää myös ihon oman kosteustasapainon, joten jos matkalla iho altistuu kuivuudelle, kovalle auringonpaisteelle tai merivedelle, puhdistusöljy palauttaa ihon hyvinvoinnin.

Todella ihanat tuotteet kesäiseen öljynvaihtoon, suosittelen lämmöllä!

1

(4) Kommentit

 1. Jenni says:

  Oi miten kauniit pakkaukset! <3 Minulle uusi brändi, mutta täytyypä ostaa testiin. Tykkään kaikista öljyistä hullunlailla! 🙂

  1. Nina says:

   No eikö olekin?! Pakkaukset on kauniit ja tuotteet vievät sydämen. Voiko enää parempaa olla?! 🙂

 2. Johanna says:

  Kurkkasin verkkokauppaan ja nyt on hirveä lista himotuksia. 🙂 Olisi tullut halvemmaksi jos PÜRiin pääsisi vain Helsingissä käydessään… 😀

  1. Nina says:

   Hah, sori vinkkauksesta! 🙂 No mutta nyt voit tehdä tilaukset kotiin ja Helsingissä käydessäsi voit piipahtaa PÜRissa hakemassa vaan smoothien. Ei tartte kantaa ostoksia kotiin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.