Juhannustunnelmia

tunnetila: onni

heijastuksetkesarantakielo muurahaiset kapypahkat2puut puupino rauta1 rauta2 sammalviinilasi2 veneranta veneranta3verkko

Lämpimin, kaunein ja aurinkoisin juhannus miesmuistiin on nyt takana. Olipa ihana rentoutua saaressa hyvässä seurassa muutama päivä!

Saavutetun rentouden pitämisessä oli vähän vaikeuksia kun aamuherätys oli eilen viideltä. Kun vielä suunnistin aamulla suoraan lentokentältä töihin, niin alkoi olla jo heti aamusta vitsit vähissä.

Lähes kaikki työkaverini ovat tällä viikolla lomalla ja viiden ihmisen työt työllistävät mukavasti. Onneksi saan apua viikon haasteisiin vielä töissä olevilta kollegoilta.

Kaksi viikkoa vielä täytyisi jaksaa painaa. Ja sitten, kahden viikon päästä koittaa kesäloma. Ai vitsit kun en malttasi millään odottaa! Aika tosin tulee menemään nopeasti kun tekemistä riittää.

Tuulta päin täysillä vielä viimeiset viikot! Koska Te pääsette lomailemaan?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  JonnaH.
  28/06/2016 at 09:11

  Ihania fiiliskuvia, kerrankin myös sää suosi. <3

  • Reply
   Nina
   28/06/2016 at 16:47

   Kiitos Jonna! <3 Juhannussää oli kyllä täydellisin ikinä! Helteinen juhannus täytyisi olla joku ihan lakisääteinen juttu. 😀

 • Reply
  pauliina
  28/06/2016 at 20:43

  ihanat maisemat!
  mulla 3 viikkoa lomaan 🙂

  • Reply
   Nina
   29/06/2016 at 19:42

   nuo maisemat on kyllä itselleni tosi tärkeät. Noissa maisemissa mieli lepää ja ajatus rauhoittuu. Tsemppiä vielä kahden ja puolen viikon työrupeamaan! (Näin ne päivät vaan vähenee! :))

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.