Juhannustunnelmia

tunnetila: onni

heijastuksetkesarantakielo muurahaiset kapypahkat2puut puupino rauta1 rauta2 sammalviinilasi2 veneranta veneranta3verkko

Lämpimin, kaunein ja aurinkoisin juhannus miesmuistiin on nyt takana. Olipa ihana rentoutua saaressa hyvässä seurassa muutama päivä!

Saavutetun rentouden pitämisessä oli vähän vaikeuksia kun aamuherätys oli eilen viideltä. Kun vielä suunnistin aamulla suoraan lentokentältä töihin, niin alkoi olla jo heti aamusta vitsit vähissä.

Lähes kaikki työkaverini ovat tällä viikolla lomalla ja viiden ihmisen työt työllistävät mukavasti. Onneksi saan apua viikon haasteisiin vielä töissä olevilta kollegoilta.

Kaksi viikkoa vielä täytyisi jaksaa painaa. Ja sitten, kahden viikon päästä koittaa kesäloma. Ai vitsit kun en malttasi millään odottaa! Aika tosin tulee menemään nopeasti kun tekemistä riittää.

Tuulta päin täysillä vielä viimeiset viikot! Koska Te pääsette lomailemaan?

0

(4) Kommentit

 1. Ihania fiiliskuvia, kerrankin myös sää suosi. <3

  1. Nina says:

   Kiitos Jonna! <3 Juhannussää oli kyllä täydellisin ikinä! Helteinen juhannus täytyisi olla joku ihan lakisääteinen juttu. 😀

 2. pauliina says:

  ihanat maisemat!
  mulla 3 viikkoa lomaan 🙂

  1. Nina says:

   nuo maisemat on kyllä itselleni tosi tärkeät. Noissa maisemissa mieli lepää ja ajatus rauhoittuu. Tsemppiä vielä kahden ja puolen viikon työrupeamaan! (Näin ne päivät vaan vähenee! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.