Keväthuolto, yksityiskohtien viilausta

tunnetila: tykkäys

FNUG_01

Tanskalaisen Charlotte Fnug Munksgaardin perustama kynsilakkabrändi FNUG on kuluneen kevään aikana vallannut Suomen. Olen törmännyt brändiin vaikka kuinka monessa butiikissa Helsingistä maakuntiin.

15€ maksavat kynsilakat ovat hieman hintavampia moneen muuhun kynsilakkabrändiin verrattuna. FNUGin kynsilakkoja myydään kuitenkin yleensä vaate- ja lifestyleliikkeissä, joten liikkeiden yleiseen hintatasoon nähden lakat tuntuvat edullisilta. Niitä on siis helppo ostaa kassalta mukaan vaikka useammassakin värissä.

Ja mikäs niitä on ostaessa. Lakoissa on kymmeniä huikeita sävyjä ja värejä! Lakat valmistetaan Euroopassa, eikä niissä ole käytetty formaldehydejä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia. FNUGin lakat sisältävät kaviaariuutetta, joka vahvistaa kynsiä. Lakkojen laatu on erinomainen, hyvin kestävä ja peittävä.

FNUG_02 FNUG_03 FNUG_04 FNUG_05

Sain testiin kuusi eri väristä kynsilakkaa*, lasiviilan*, pohjustajan* sekä päällyslakan*. Jo yksi kerros lakkaa riittäisi kauniiseen sävyyn, mutta kahdella kerroksella saa aikaan upean intensiivisen värin.

Juhannuskynteni ovat tällä kertaa lakatut kesän oranssilla uutuussävyllä 44 Flipflop (alimmassa kuvassa oikealla). Superihana sävy.

Ja nyt, nyt olen kynsiäni myöten valmis läpäisemään kevätkatsastuksen. Vasta juhannuksesta alkaa minulle se virallinen kesä (vaikka helteet taisivat jo mennä…), joten olen huoltoni kanssa juuri ajoissa.

Ihanaa juhannusta Teille kaikille! Nautitaan keskikesän juhlasta, oli sää mikä tahansa!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.