Rentoa ja menevää

tunnetila: tykkäys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*yhteistyössä DefShop*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki Hailys ja lenkkarit Nike (DefShop)*,
pellava t-paita Stanley & Stella, housut Rosamunde,
aurinkolasit Triwa, laukku Céline

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutustuin viime keväänä ensimmäisen kerran saksalaiseen verkkokauppa DefShopiin. Pääsin silloin yhteistyön merkeissä valitsemaan verkkokaupasta omat suosikkituotteeni. Ostoskoriin päätyivät tuolloin Adidaksen toppi* ja lenkkarit*.

Tuo toppi on edelleen käytössä viikottain ja valkoisia lenkkareita käytin viime kesän ja syksyn aikana niin paljon, että ne ovat jo aika heikossa hapessa. (Miten valkoiset lenkkarit muka pidetään puhtaana, kysyn vaan?!)

Kenkäkaapissani oli siis siistien lenkkareiden mentävä aukko, ja kun DefShopilta kysyttiin kiinnostustani uuteen yhteistyöhön, lähdin mukaan ilosta kiljahdellen. DefShopilla on nimittäin mahtava lenkkarivalikoima!

Tällä kertaa kotiini saapuivat harmaat Niken Air Max Theat*, uusi kesätakki Hailysiltä* ja paita Noisy Maylta*. Vitsi miten nappiin ostokseni taas menivätkään!

Hailysin takki on päälläni joka päivä ja lenkkarit kasvavat pian kiinni jalkoihini. Onneksi välillä on liian kuuma lenkkareille, joten pääsen käyttämään myös kesäkenkiäni.

DefShopissa näyttää jo kesäale alkaneen. Tekisi mieleni tilata (taas) valkoiset lenkkarit, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin en saa pidettyä niitä kauan siisteinä. Onneksi nämä nykyiset harmaat on ihan täydelliset! Olisinkohan fiksumpi jos tilaisin toiset samanlaiset jemmaan??

Kuvat Ida / ida365

0

(2) Kommentit

  1. Jenni says:

    Täydelliset tennarit! Harmi että oma kokoni oli harmaana loppu. Valkoiset tai mustat tulisi kyllä tarpeeseen, mutta mulla on sama ongelma kuin sulla valkoisten tennareiden kanssa. 🙂 Eli kesäisen mustat!

    1. Nina says:

      Jos tilaat nämä tennarit, niin suosittelen ottamaan puoli kokoa isommat kuin normaalisti. Mun lenkkarini ovat kokoa 38 (normaalisti kokoni on joko 37 tai 38, riipuu kengistä) ja pitkään kävellessä alan kaivata näistä inasen isompia tossuja. Muuten siis täydelliset, mutta pientä venymistä odottelen… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.