Colosé ja alekoodi

tunnetila: testailu

colose_05

Sain keväällä testiin ihanan setin sveitsiläisen, hoitoloissa käytettävän, kosmetiikkabrändi Colosén tuotteita. Olin runsaasta setistä innoissani, sillä usein testiin saa vain yhden tai pari tuotetta per sarja.

Ajattelin, että otan koko setin kokeiluun samalla kertaa. Kun pääsee kerrankin testaamaan sarjan putsareita, seerumeita ja voiteita yhtä aikaa, niin niiden tehon tuntee ihan eri tavalla kuin yksittäistä tuotetta testaamalla.

Suuret ja hienot oli testisuunnitelmat, mutta kuinkas sitten kävikään?

colose_01 colose_04

Jo aiemmin käytössäni olleet seerumi, päivä- ja yövoide kestivät ja kestivät, ja kun ne sattuivat vielä olemaan omia lemppareitani, niin en raaskinut lopettaa niiden käyttöä kesken kaiken. Kasvojen puhdistustuotteet minulta kuitenkin loppuivat, joten otin testiin Colosén putsarit, eli puhdistusemulsion* ja kasvoveden*. En malttanut enää odottaa sarjan testaamisen kanssa.

En siis ole vieläkään päässyt testaamaan kaikkia tuotteita kerralla, mutta tässä muutama sana jo testaamistani tuotteista.

En juurikaan käytä puhdistusemulsioita tai -maitoja, sillä jostain syystä ne kirvelevät ihollani. Etenkin herkät nenänpielet ja suunympärysiho kihelmöivät ja punoittavat usein puhdistusmaitojen käytön jälkeen. Niin kävi nytkin. Colosén E-vitamiinia sisältävää putsaria kehuttiin kuitenkin niin paljon, että päätin, kirvelystä huolimatta, antaa sille mahdollisuuden.

Olen käyttänyt Colosén puhdistusaineita nyt pari kuukautta, ja ihoni on ollut superhyvässä kunnossa. Yksi syy ihoni hyvään kuntoon on varmasti myös käytössäni olevat voiteet ja vähäsokerinen ruokavalio, mutta osansa on tehnyt myös tehokas puhdistus. Puhdistusemulsion lisäksi olen käyttänyt puhdistukseen sarjan alkoholitonta ruusukasvovettä. Kyseinen ruusukasvovesi on muuten Colosén myydyin tuote. Kasvoista tulee puhdistusrutiinin jälkeen ihanan puhtaat, muttei kuitenkaan kiristävät.

colose_03colose_06

Puhdistusaineiden lisäksi olen testannut sarjan savinaamiota. Pidän naamiota* kasvoillani aina noin puoli tuntia, ja sen jälkeen ihoni on todella pehmeä ja kirkas.

Naamiota voi käyttää yhdestä kahteen kertaa viikossa, mutta itse olen käyttänyt sitä parin viikon välein. Naamio kihelmöi kasvoilla heti levityksen jälkeen kovasti, mutta kihelmöinti helpottaa muutaman minuutin jälkeen. Täytyy sanoa, että pidän kihelmöintiä aiheuttavista naamioista. Jotenkin tuo kihelmöinti saa aikaan sellaisen olettamuksen, että tuote on todella tehokas.

Puhdistavien tuotteiden lisäksi sain testiin sarjan hyaluronihappoa sisältävän 24h -voiteen sekä neidonhiuspuu-uutetta sisältävän liposomigeelin. En ole etsinnöistä huolimatta löytänyt toiveitani täyttävää silmänympärysvoidetta, joten odotan innolla mitä myös silmänympärysiholle sopiva liposomigeeli saa aikaan.

Yleensä tehoseerumit ja muut tuotteet täytyy pitää kaukana silmistä, joten tämän tehokkaan, A-, B- ja C-vitamiinia sisältävän geelin testaaminen kiinnostaa todella. Kun nyt nuo vanhat voiteeni loppuisivat äkkiä…

Jos kiinnostuit sarjasta ja haluaisit päästä kokeilemaan tuotteita, niin tuotteita ja lähintä Colosé jälleenmyyjääsi voit tiedustella suoraan maahantuojalta ([email protected]). Voit myös tehdä tilauksen maahantuojalta suoraan. Yli 50 euron tilaukset saat postikuluitta. Lisäksi blogini lukijana saat heinäkuun loppuun saakka kaikista tuotteista -20%. Mainitse vain tilatessasi lukevasi Tunnetila -blogia.

1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.