Mökkimuija

tunnetila: ilo

250616_06250616_02

fleece HellyHansen*, housut Merrel*

250616_05250616_04250616_07

Tänään se sitten olisi. Nimittäin viimeinen työpäiväni ennen lomaa. Hurraa!

Olisi tehnyt mieli lähteä tänään töihin kuvien mökkivaatteissa. Niin rennot, niin mukavat, niin täydelliset hyvään oloon. Sitä paitsi, ei noissa vaattessa sinänsä ole edes mitään mökkimäistä. Paitsi ehkä kengissä…

Hellyn superlaadukas fleece on päälläni tämän tästä ihan kaupungissakin, ja armyhousut keräävät aina kehuja kun ne päälleni kiskaisen. Valtavan usein käytössä olevia lempivaatteita molemmat, mutta jotka harvoin pääsevät blogiin asti.

Nuo kengät taas pidän mökillä, syvälle piilotettuna kaikesta sivistyksestä. (Mutta tykkään niiden helppoudesta silti vähän salaa…)

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Itse täällä jo toista päivää nautin aikatauluttomista aamuista 🙂 Ihanaa! Ja feikki-crocsit nyt vaan on maailman parhaat mökkikengät – mulla on vaaleanpunaiset 😀
  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!!

  1. Nina says:

   Hahhahaahha! Sain ystävältä lahjaksi feikki-crocsit (oli tarjouksessa kahdet yhden hinnalla), ja ensin vähän nikottelin. Mutta vitsit miten täydelliset mökkikengät nuo on. 😀 Ihanaa ja rentoa loman jatkoa myös sinulle Tarja!

 2. Virpi says:

  Rentouttavaa ja onnellista lomaa sinulle Nina! <3 minä ehdin jo lomailla ja palasin eilen töihin, mutta onneksi suurin osa kollegoista on lomalla ja töissä on hiukan tavallista hiljaisempaa. Nautitaan ihanasta kesästä! 🙂 Ja hauskoja reissuja sinulle, reissaatko muuten lomalla kotimaan lisäksi ulkomailla? Me olimme vajaan viikon Edinburghissa ja oli kyllä ihana matka. 🙂

  1. Nina says:

   Voi kiitos ihana Virpi! <3 Kiva kuulla että oma lomasi oli onnistunut! En ole käynyt Edinburghissa, mutta se olisi varmasti upea ja tunnelmallinen paikka. Ollaan lähdössä Espanjaan ylihuomenna, eli reissua pukkaa. Pakkailin tänään jo vähän ja matkakuume alkaa nousta. Ihanaa kesää myös sinulle ja leppoisaa töihinpaluuta. Toivottavasti rauhallinen työtahti kestää elokuulle asti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.