Helpotusta kotiinpaluuseen

tunnetila: ihastus

living_day_spa1

Kuten tiedätte, olen taipuvainen reissunjälkeissynkistelyyn. Periaatteessa on aina ihan kiva palata kotiin ja lakata elämästä matkalaukkuelämää, mutta silti ahdistus iskee.

Tällä kertaa kokeilin uutta lähestymistapaa kotiinpaluuseen. Varasin heti seuraavalle päivälle Living Day Spasta ylellisen hemmotteluhoidon*, jonka turvin päätin sujahtaa kotimaassa tapahtuvaan loman loppuosaan hyvin elegantisti. Ja voi jestas miten täydellinen tuo hoito olikaan!

my_africa1 my_africa2

Living Day Spa on hetki sitten ryhtynyt yhteistyöhön yhden lempparibrändeistäni, Kalaharin kanssa, ja hoitolan valikoimista löytyy todella laaja valikoima Kalaharin tuotteita. Saatavilla on myös ylellisiä, Kalaharin tuotteilla tehtäviä vartalohoitoja, joista yhtä pääsin testaamaan.

Minun Afrikkani -hoito kestää kokonaisuudessaan 2,5 tuntia ja se sisältää rentouttavan höyrysaunan, vartalokuorinnan sekä fantastisen kokovartalohieronnan.

Olin edellispäivän matkustamisesta niin poikki, että olin nukahtaa jo höyrysaunan lauteelle. Kun sitten pääsin makaamaan lämpöiselle hoitopedille, jossa kroppani kuorittiin nesteitä poistavalla ja herkulliselta tuoksuvalla kahvikuorinnalla, olin kanttuvei jo ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen.

living_day_spa2

Vaikka hoitoon nukahtaminen on ihanaa, niin silti olin iloinen kun hoidon minulle tehnyt Jenni lempeästi herätteli minut ja passitti suihkuun pesemään kuorinnan pois iholta. Olisi mennyt kuorintaa seuraava taivaallinen hieronta ihan hukkaan, jos olisi nukkua tussottanut koko hieronnan ajan.

Vartalohoidoissa hieronnan osuus on usein sivelyä ja hipsuttelua, mutta Jennin käsittely oli todella osaavaa ja tuntui hyvin miellyttävältä. Kävelimme reissussa paljon, joten nautin kaikesta huomiosta, jonka jalkapohjani hoidossa saivat.

Olen käynyt paljon erilaisissa vartalohoidoissa, ja vaikka hoito olisi muuten kuinka ihana tahansa, niin petyn aina siihen, miten vähän jalkapohjiin kiinnitetään huomiota. Minulla on huono ääreisverenkierto, ja yleensä varpaani ovat kaikissa vartalohoidoissa jääkylmät. Minun Afrikkani -hoidossa heti hieronnan alkaessa jalkapohjien päälle laitettiin lämmitetty pussi, joka piti jalat lämpiminä. Jo tuossa vaiheessa tiesin, että lempparihoitoni ikinä on nyt löytynyt!

Käyn yleensä ennen reissua kosmetologilla kasvohoidossa, sokeroinnissa ja joskus otan myös reissuripset, mutten ymmärrä miksen ole aikaisemmin kokeillut pehmentää kotiinpaluuta ihanalla hemmotteluhoidolla? Tämä konsepti toimi niin hyvin, että taisin jäädä kerrasta koukkuun.

0

(6) Kommentit

 1. Johanna says:

  Kuulostaa taivaalliselta hoidolta! Minä varaan yleensä jonkun hemmotteluhoidon reissussa. On ihana käydä vaikkapa jalkahoidossa keskellä lomaa kun jalat on jo kävelty rakoille ja vielä täytyisi jaksaa kävellä loppuloma. 🙂

  1. Minäkin tykkään käydä hoidoissa reissullani. On kiva testata millaisia hoitoja ulkomailla saa. Hauskimman jalkahoitoni olen saanut Nizzassa. Kosmetologi ei puhunut sanaakaan englantia, enkä minä puhu ranskaa kuin muutaman sanan. Lopulta päädyimme kommunikoimaan laulun sanoin. Kun hoitaja yritti kysyä minulta sattuuko, hän lauloi Michael Jacksonin sanoin ”I’m bad, I’m bad??” 😀 😀

 2. Johanna says:

  Mikä muuten on tuo kynsilakka joka näkyy varpaankynsissäsi? Näyttäisi olevan juuri sellainen sävy mitä olen etsinyt.

  1. Hmm, odotas, lakka on Mavalan ja sävy 136 Warm Cognac. Ihana sävy talveen ja syksyyn, mutta sateinen kesä inspiroi käyttämään jo nyt. 😀

 3. Heidi V says:

  Kuulostaapa hyvältä! Minulla on myös matkojen jälkeen ankea ja ahdistava olo. Tuollainen hoito voisi olla paikallaan.

  1. Tuo matkanjälkeinen olo on kyllä ärsyttävä. Joskus jopa mietin kannattaako minun matkustaa ollenkaan, kun vaivun reissujen jälkeen aina synkkyyteen ja kaipaan vain takaisin maailmalle. Mistähän tällainen matkailuvietti oikein on saanut alkunsa? Emme lapsena juurikaan matkustelleet, joten en ole edes oppinut siihen lapsesta saakka.

   Mutta suosittelen todella testaamaan hemmotteluhoitoa matkanjäkeiseen ahdistukseen. Toimii! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.