Beam me up, Scotty!

tunnetila: uuvahdus

varpaat

Hei eikö joku nyt vaan voisi keksiä sellaisen tavan matkustaa, ettei tarvitsisi matkustaa? Että päättäisi vaan että hei mäpä lähden nyt Kuopioon. Tai Balille. Ja sitten kun päättäisi minne menee ja milloin, menisi nettiin, maksaisi vaadittavan summan, ja sitten hupsis, siellä sitä sitten oltaisiin. Balilla tai Kuopiossa.

Voi että mä vihaan lähtemistä. Ja pakkaamista. Ja lentokenttiä. Ja matkakeskuksia ja rautatieasemia. Ja junia ja busseja ja autoja ja lentokoneita.

Arvannette, että olen täällä juuri pakkaamassa, ja kesälomamatkailu jatkuu. Tai siis pitäisi olla pakkaamassa, mutta omien varpaiden kuvailu sängyssä maaten on paljon hauskempaa.

On ihana olla perillä ja tavata rakkaita tyyppejä, mutta tämä matkustus ei vaan nappaa sitten yhtään.

Sanoin jo siskolleni etten millään jaksaisi tulla. Juuri nyt haluaisin olla vain kotona. Ei herunut siltä suunnalta minkäänlaista armoa. ”Lomat on sitä varten, että silloin reissataan ja nähdään ihmisiä. Jätät jatkossa nuo ulkomaanmatkat vähemmälle ja panostat enemmän perheeseen. Me nähdään niin harvoin, että kyllä nyt tulet.”  Käskystä, sisko kulta.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.