Boheemia kesäpukeutumista

tunnetila: ihastus

310716_04310716_02

mekko Banana Republic*, laukku Massimo Dutti,
koru LillanHelsinki, espadrillot Selected Femme, kangaskassi Marimekko

310716_08310716_03310716_09 310716_06310716_10310716_07

Löytäessäni keväällä superalesta Banana Republicin pitkän mekon*, arvelin hankkineeni kesän hellepäivien lempivaatteen. Oikeassa olin.

Kuljin helmat hulmuten kesäreissullamme Espanjassa päivän jos toisenkin, ja kun palasimme Suomeen, en suostunut luopumaan mekosta täälläkään.

Mekko tuntuu olevan kotimaan oloihin vähän liian boheemi (juuri sellainen vaate, jota käytetään ulkomailla, mutta Suomeen se on jotenkin vähän liikaa), mutta silti se tuntuu päällä niin mukavalta, että pukeudun siihen jatkuvasti. Esimerkiksi eilisen päivän kiertelin Kuopion Matkuksessa rentoon lempimekkooni pukeutuneena.

Asussa näkyy myös San Sebastianin Massimo Duttilta ostamani musta pieni arkilaukku. Musta näppärä olkalaukku on, uskokaa tai älkää, puuttunut laukkuvalikoimistani. Ei puutu enää!

Kuvista kiitos siskolleni

0

(4) Kommentit

  1. koshka says:

    Ihana mekko jälleen! Ja siis tuo laukku! Juuri reissussa ohitin (niin, nimenomaan OHITIN. Miksi?) Massimo Duttin, vaikka mustan laukun metsästys oli meneillään mullakin! Tuo olisi täyttänyt kyllä kaikki kriteerit! Täytynee lähteä pikaisesti uudestaan reissuun, vaikka sitten laukkua metsästämään ;D (tai parantamaan tätä kotiinpaluun ankeutta…laukutkin vielä purkamatta, joten voisin lähteä vaikka samantien 😀 )

    1. Hahahahaa, toinen matkakärpäsen purema siellä kirjoittelee. 😀 Toivottavasti reissunne oli ihana! Voi että kun olisit piipahtanut Massimo Duttilla! Tämä laukku on tosi kiva ja näppärän kokoinen. Tosin näitä oli ainakin liikkeessä josta sen ostin vain tämä yksi kappale, mutta etpä sinä olisi yhtä enempää niitä tarvinnutkaan. 😉 Oli huippua kun Espanjassa espanjalaiset merkit on jo muutenkin 30% halvempia kuin muualla, ja nyt siellä oli vielä meneillään alen loppurysäys. Tykkäsin. 🙂

  2. Ai ai, niin nätti tuo mekko! Musta väri downshiftaa boheemiutta sopivasti 🙂

    1. Kiitos Saara! Mäkin luotan mustan värin rauhoittavaan ominaisuuteen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.