Iltapalalla

tunnetila: onni

lettukestit2 lettukestit3lettukestit1 lettukestit4 lettukestit5

Vanhempani hemmottelevat minut täällä pilalle.

Aamiaiseksi on tarjolla juuri uunista otettuja muna-riisipasteijoita ja itse poimittuja mustikoita ja vadelmia. Lounaaksi syödään paistettua, vasta kalastettua ahventa perunamuusin kera. Iltapalaksi paistetaan muurinpohjalettuja, jotka syödään jäätelön ja mansikkahillon kanssa. Ja juomana on tietysti äidin tekemää puolukkamehua.

Voi jestas! Rakkaudella valmistettu lähiruoka on parasta mitä tiedän!

Seuraavaksi voisin ottaa palan äitini leipomaa, käsittämättömän herkullista juustopiirakkaa… Palaan asiaan, kun syömiseltäni taas ehdin. Kivaa keskiviikkoa!

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Kuulostaa aivan ihanalta <3 Vesi herahti kielelle 🙂
  Ja semmoisia ne vanhemmat ovat: lapsille vain parasta! Tosin ikävä kyllä huomasin, että kun lapsenlapset syntyivät, niin fokus siirtyi heihin – nyt mietitään, että mistähän ne pikku-neidit tykkäisivät 😀 No, onneksi äitikin saa siinä sivussa aina jotain herkkua; sopii hyvin!

  Rentouttavaa loman jatkoa! Mä jo palasin töihin… Huoh… (miksi loma meni niin nopeasti?!)

  1. Täällä kyllä hemmotellaan ihminen ihan pilalle. 🙂 Onneksi äidit pitävät usein samoista asioista kuin pikku-neidit, joten kaikki pääsevät nauttimaan isovanhempien herkkuantimista.

   Kiitos Tarja, täällä kyllä mieli lepää ja kroppa rentoutuu. Tsemppiä Tarja töihinpaluuseen. Pian se on edessä itselläkin, mutta en vielä suo sille ajatustakaan! 🙂

 2. Kannattaa vaan nyt todellakin keskittyä syömiseen, me ollaan täällä ruokakateudesta huolimatta! 😀

  1. Heh, mä olen kyllä hoitanut tuon syömishomman aika mallikkaasti täällä. Onneksi en ole täällä pidempään. Joutuisin pian hankkimaan uusia vaatteita kun vanhat alkaa kiristää. 😀

 3. Johanna says:

  Mä oon kans syönyt lettuja samassa pöydässä vieläpä samanlaisilta lautasilta ?? Ja kyllä, herkkua olivat!!! ?Slurps! Kyllä äitis osaa! ! ! ?

  1. Oikeassa olet Johanna, äitini on kyllä velho keittiössä. 🙂 Olisipa joskus kiva pitää isommat lettukestit ja olla täällä yhtä aikaa.

 4. Oi nams! Näyttääpä kerrassaan herkulliselta ja miten kaunis miljöö – ihanaa kesä jatkoa, sillä sitähän vielä on! 🙂

  1. Letut oli kyllä hyviä! Ja tuo paikka on niin söpö! Äitini sisustaa aina kaikki viimeisen päälle. Myös grillikatoksen. 🙂 Ihanaa kesän jatkoa myös sinulle Sanna! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.