Päivä Kuopiorockissa

tunnetila: ilo

vanarifestareillastaminakelluvasauna fanitantti_tuisku2antti_tuisku3apulanta

Ai jai jai! Kyllä kannatti pakottaa itsensä junaan perjantaina aamupäivällä.

Suunnistimme minua asemalle vastaan tulleen siskoni kanssa rautatieasemalta herkkulounaan (Kuopion torilta saa superhyviä täytettyjä lettuja, suosittelen testaamaan!) kautta Kuopiorockiin nauttimaan täydellisestä kesäsäästä, rennosta tunnelmasta ja musiikista.

Leppoisan tunnelman takasi upea festaripaikka Väinölänniemi. Vänärin uimarannalla pääsi halutessaan uimaan, pelaamaan rantalentistä, suppaamaan, hyppäämään benji-hypyn tai saunomaan kelluvassa saunassa, jos musiikin kuuntelu kyllästytti. Tunnelma alueella oli kivan viihtyisä ja Suomen kesä tarjoili parastaan.

Viihtymisen takasi myös maailman söötein Antti Tuisku, joka vetää kerta toisensa jälkeen konserttisalit ja festarit täyteen. Antti järjesti taas kerran mahtavat bileet. Tarvitsin yöllä jopa kurkkutabletin, jotta sain ääneni kovan hoilaamisen jälkeen takaisin.

Vitsit että oli kiva ilta! Tulipa taas todettua, että kyllä reissuun lähteminen kannattaa, vaikkei välillä millään jaksaisikaan.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.