Energiaa joutilaisuudesta

tunnetila: tyytyväisyys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toteutin eilen aika mallikkaasti suunnitelmani koko päivän kestävästä kotihissuttelusta. Pyykkiä pesin, mutta sekin tuli tehtyä vähän sinne päin. (Pyöritin koneellisen heti aamusta, mutta muistin tyhjentää sen vasta illansuussa… Hupsis!) Muuten vain oleilin koko päivän.

Katselin välillä kattoon enkä miettinyt mitään. Aina kun joku ajatus tuli mieleeni sysäisin sen pois ja vain olla möllötin. Ai että oli vaikeaa, mutta teki hyvää asiasta toiseen poukkoilevalle mielelle.

Pidin puhelimenikin koko päivän äänettömällä. Tuo toimenpide saa erittäin lämpimän suositteluni. Huomaan nykyään haaveilevani lankapuhelimesta. Ajatelkaa miten ihanaa olisi, kun olisit tavoitettavissa vain silloin kun olet kotona!

Tänään ajattelin ryhdistäytyä, ja kirjoitella runkoja rästissä oleviin reissupostauksiin. Tänä vuonna on tullut matkusteltua ihan liikaa, ja olen auttamattomasti jäljessä matkapostausten kanssa. Tiedän, että kukaan ei vaadi minulta noita postauksia, mutta haluan silti kirjoittaa niitä. Minusta on kiva antaa ihmisille reissuinspiraatiota. Samalla nuo postaukset toimivat myös itselleni päiväkirjana. ”Hei mikä paikka se olikaan..? Odotas, mä katson blogista!”

Kirjoittamatta on ainakin postauksia maaliskuisista Hongkongin ja Macaon reissuista, huhtikuisesta Prahasta sekä viime kuussa tehdystä kesälomareissusta Espanjaan. Bilbao, Getaria ja San Sebastian. Jokainen kohteista ansaitsee omat postauksensa, joten kohta sukellan siihen maailmaan.

Sitä ennen taidan käydä kävelyllä. Mikään muu ei kirkasta ajatuksia yhtä hyvin kuin raitis ilma ja joutilaisuus.

Kuva Iina / MouMou

1

(4) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Joskus on vaikeaa olla jouten, melkein vaatii flunssan tms…

    Lankapuhelin olis kyllä mainio.

    1. No joo, minulla tuo joutenolo vaatii kyllä flunssan tms. Itse asiassa minullehan nousi jo lauantai-iltana Lappeenrannassa kuume… Senkin vuoksi yritän nyt rauhoitella tilannetta ja parannella itseäni ennen kun työt alkaa.

  2. Täällä kans yksi, joka haikailee lankapuhelin aikaa! 🙂 Itsellänihän puh on oikeastaan koko ajan äänettömällä, ainoastaan läheisten numerot ovat hälyttämässä äänellä.

    1. ”… läheisten numerot ovat hälyttämässä äänellä”. Voi Jonna miten sä olet fiksu teknologian käyttäjä! Mulle ei ole tullut mieleenkään laittaa muita numeroita äänettömälle. Ei jestas miten osaankin olla tumpelo näissä asioissa! 😀 Onneksi minulla on sinut, jolta löytyy ratkaisu kaikkiin teknisiin haasteisiin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.