Illallisella Minassa

tunnetila: muistelu

130716_06

Pakkaan aina ulkomaille lähtiessäni hyvin minimaalisesti. En esimerkiksi yleensä ota mukaan korkkareita, ne kun vievät matkalaukussa liikaa tilaa.

Pärjään useimmiten matkoilla ilman korkokenkiä, sillä käymme harvoin missään niin hienossa paikassa, että sinne täytyisi pukeutua paremmin. Siisti asu ja matalat kengät kelpaavat kyllä.

Joskus tekisi kuitenkin mieli lisätä simppeliin reissuasuun vähän jotain ekstraa. Jotain, joka tekisi muuten arkisesta asusta juhlavamman.

130716_02

silkkipaita Club Monaco, housut Indiska*,
laukku Olympus, sandaalit Marenas*

130716_01130716_08

Tällä kertaa otin matkalle mukaan vähän bling blingiä maailman mukavimpien sandaaleiden muodossa. Sain espanjalaisen Marenasin sandaalit* keväällä, ja olen odottanut kovasti, että pääsen käyttämään niitä. Mikäs sen parempi paikka korkata sandaalit, kuin niiden alkuperämaa Espanja!

Testasin sandaaleja kotioloissa parina päivänä ja sandaalit tuntuivat jalkaan täydellisiltä. Ne eivät painaneet eivätkä hiertäneet mistään, joten uskalsin lähteä matkaan uusissa kengissä. Ja kyllä, sandaalit ovat yhdet parhaista kengistä, joilla olen koskaan kävellyt. Kuin pumpulissa tassuttelisi!

Sandaalit pääsivät tuomaan vähän juhlavuutta muuten hyvin arkiseen asuuni kun illallistimme Minassa. Jos ihan totta puhutaan, niin tuon illan jälkeen kävelin kyseisissä sandaaleissa koko loppureissun.

130716_04130716_03130716_07

Ihastuin sandaalien pehmeyteen ja lestiin niin paljon, että ajattelin ostaa niitä reissusta muutaman parin lisää. Mustat ja konjakinruskeat pääsivät välittömästi ostoslistalleni.

Harmikseni löysin vastaavia sandaaleita valmistavan suutariliikkeen San Sebastianista vasta viimeisenä iltana, ja silloin tuo liike oli jo kiinni. Näyteikkunassa oli juuri muutama pari etsimiäni sandaaleita, mutta sinne ne jäivät. Voi pöh!

Täytyy ryhtyä metsästämään Marenasin sandaaleita täältä koto-Suomesta. Tiedän, että brändiä edustaa Suomessa Selected Brands Finland, mutta osaako joku Teistä vinkata Marenasin jälleenmyyjistä?

0

(4) Kommentit

  1. Itselläni on vastaavat perusmustana, mutta kyllä nuo niitit tuovat niihin extraa.

    Sandaalit on tehty menorcalaisten kalastajien käyttämän sandaalimallin mukaan. Googlamalla Menorcan sandals löytyy ainakin paljon nettikauppoja, jotka niitä myyvät.

    1. Kiitos vinkistä Lumo! Ihana kun me tykätään samoista asioista, niin saan sinulta aina hyviä vinkkejä. 🙂 Perusmustat tällaiset olisi kyllä kivat. Törmäsin googlaillessani myös mustiin, joissa tuo musta osuus oli jonkinlaista glitteriä. Uuuh, hienot oli nekin! 😀

  2. Johanna says:

    Ihanat bling blingit! Sopii tuohon asuun täydelisesti! <3

    1. Kiitos Johanna! Kengät toi kyllä asuun juuri sen tarvitseman upliftauksen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.