Kesän turvallisin tuoksu

tunnetila: tykkäys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on pakko katkaista matkapostausten sarja ja esitellä yksi reissussa testaamani tuote.

Sain alkukesästä Weledalta testiin raikkaan kesätuoksun, Agrume Jardin de Vie’n*. Weledan tyrni-sarjaan kuuluvasta tuoksusta löytyy tyrnin lisäksi greipin, mandariinin sekä santelipuun vivahteita. Tuoksu on ihana!

Tykkään käyttää tuoksuja myös kesällä, mutta ihoni reagoi auringossa tuoksuihin kovasti. Suorassa auringonpaisteessa hajuvedet suorastaan kirvelevät ihollani. Oletteko Te huomanneet moisen reaktion?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus kun ihollani on parfyymia ja kaulassa vielä joku koru, niin näiden yhteisvaikutus on kuin kaulaan tulisi palovamma! Tunne on kamala, ja jätänkin usein tuoksut kokonaan pois kun matkustan oikein lämpimissä maissa.

Vaikka tässä tuoksussa yhtenä ainesosana on alkoholi, niin silti tuoksu ei kirvele ihollani kuumimmassakaan säässä. Johtuukohan siitä, että kaikki muut tuoksun raaka-aineet on peräisin luonnon eteerisistä öljyistä?

Tuoksu on heti iholle laitettaessa aika voimakas, mutta haihtuu iholta nopeasti. En tiedä katoaako tuoksu kokonaan, vai enkö vain enää hetken päästä haista sitä itse. Jos kuitenkin jotain tuoksulta saisin toivoa, niin sen, että sen kesto iholla olisi pitkäaikaisempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko Te löytäneet kivoja (ja kirvelemättömiä) tuoksuja kesäksi, vai olenko ihan yksin tuon kirvelyongelman kanssa?

Kuvat Ida / ida365

5 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.