Kotimaista muotia Itiksessä

tunnetila: vinkkaus

nordic_design_popup2

*yhteistyössä Nordic Designers’ Pop-up Shop*

Kauppakeskus Itiksessä vietetään tänään Nordic Designers’ Pop-up Shopin avajaisia. Toista kertaa järjestettävä, koko syyskuun Itiksessä majaileva Pop-up Shop Vol. 2 kokoaa yhteen yli kaksikymmentä kotimaista vaate- ja asustebrändiä.

Ensimmäinen Nordic Designers’ Pop-up Shop järjestettiin Galleria Esplanadissa toukokuussa. Piipahdin paikalla pariinkin otteeseen. Oli kiva tavata paikalla olleita suunnittelijoita ja nähdä uusia kiinnostavia mallistoja.

”Nordic Designers’ Pop-up Shop kokoaa yhteen ajanhenkistä, ekologista ja eettisesti tuotettua designia. Ideana on yhdistää klassikkobrändejä ja uusia pienempiä mallistoja keskenään ja tarjota kuluttajille mahdollisuus löytää itselleen uusia designtuttavuuksia”, kertoo tapahtuman tuottaja Piia Hänninen.

Pop-upissa on tarjolla uusien kiinnostavien brändien (mm. Nomen Nescio ja Knitworks) lisäksi ihania kotimaisia klassikkobrändejä, kuten Aarikka ja Nokian Jalkineet. Mainittakoon vielä, että Pop-upissa lanseerataan tänään perjantaina myös Aarikan uusin mallisto.

Kannattaa piipahtaa ostoksilla, tai edes ihailemassa ja inspiroitumassa kotimaisesta muotoilusta. Itse en harmikseni pääse tänä viikonloppuna mukaan, mutta onneksi tapahtuma kestää kuukauden. Ehdin vielä hyvin käydä tutustumassa kotimaisten brändien tuoteuutuuksiin.

Nordic Designers’ Pop-up Shop vol. 2:sta löydät seuraavat kotimaiset brändit: Aarikka, Costo, Haldin, Jatuli, Kaino, Kasperi, Kiks, Knitworks, Kooky Gems, Kude, Miun, Mori Collective, Nokian Jalkineet, Nomen Nescio, Poola Kataryna, Pöllöt, RCM, Salmiak Studio, Tauko, Uhana Design, Vaella, Vainio.Seitsonen ja Viona Blu.

Nordic Designer’s Pop-up Shop
Itiksen 1. kerroksessa  2.9.–29.9.2016.
Aukioloajat: ma-pe 10.00–21.00, la 10.00–19.00 ja su 12.00–18.00

Kuva: Maija Astikainen

1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.