Totuus lasten suusta

tunnetila: huvitus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin viikonloppuna kyläilemässä kummipoikani ja hänen perheensä luona. Oli ihana nähdä rakkaita tyyppejä pitkästä aikaa. Pakko tosin myöntää, että kummipojan kasvaminen pienestä suloisesta kainaloisesta reippaaksi koululaiseksi ottaa aika koville.

Lasten kasvaminen on valitettavan selvä mittari omalle vanhenemiselle. Kävin kummipoikani kanssa eilen mm. seuraavan keskustelun: ”Ai sä katsot tällä Smurffeja. Smurffit on aika vanha sarja. Se oli jo silloin kun mä olin lapsi.” ”No se on sit jo TOOOSI vanha!” Just.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin muutenkin ehkä vähän out, koska en kerännyt Pokémoneja tai en tiennyt mitään Minecraftista tai muistakaan videopeleistä.

Plussaa sain kuitenkin koska tiesin tubettajia nimeltä, olin ollut Tubeconissa ja Pariisissa, minulla oli selfie Isac Elliotin kanssa ja mikä tärkeintä, vein koko poppoolle synttärilahjaksi Adidasta.

Jos olette tekemisissä (lähes minkä ikäisten tahansa) lasten kanssa, ja haluatte saada osaksenne pyyteetöntä ihailua ja halauksia, ostakaa heille Adidasta. Näin minulle kerrottiin jo urheiluliikkeessä, kun metsästin (loppuunmyytyjä) kummipoikani suosikkiverkkareita. Saman vinkin olen kuullut nyt monesta suusta.

Kun siis seuraavan kerran tapaat sinulle tärkeitä lapsia tai teinejä, ja haluat olla heidän kanssaan samalla aaltopituudella, varmista, että tiedät sen hetken kuumimmat tubettajat ja tiedät, mikä urheilubrändi on muodissa. Äläkä aloita keskustelua Smurffeista. Se ei kannata.

Kuvat Ida / Ida365

10

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Oi, uusi ulkoasu näyttää kivalta!

    1. Jee, kiitos Johanna! <3 Vähän täällä vielä on fiksattavaa (ja vanhat postaukset näyttävät kummallisilta ja kuvattomat postaukset pompsahtelevat esiin), mutta pääosin kaikki alkaa olla kunnossa. Jei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.