Rakkautta ensikosketuksella

tunnetila: ihastus

EL_flowers1

Paljastan Teille nyt salaisuuden. Salaisuuden, joka on saanut minut hehkumaan onnesta jo pari kuukautta. Olen nimittäin löytänyt maailman ihanimmat ihonhoitotuotteet!

Sain kesällä testiin Estée Lauderin Resilience Lift Restorative Radiance Oil -hoitoöljyn* ja brändin huippu-uutuuden, Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Cremen*.

Olen käyttänyt tuotteita nyt kaksi kuukautta, ja ensikosketuksella tapahtunut vakava ihastuminen on syventynyt rakkaudeksi. Olen hehkuttanut tuotteita läheisilleni hehkuttamasta päästyäni, ja vihdoin on aika kertoa niistä myös Teille.

EL_skincareEL_oil

Pidän tuotteissa kaikesta! Öljy on ihanan kevyt, mutta silti kosteuttava. Se ei tuki huokosia, ja olenkin käyttänyt sitä aamuin illoin.

Tuote käyttäytyy iholla mielenkiintoisella tavalla. Osa öljystä imeytyy ihoon, osa taas jää tuntumaan ihon pinnalle ja tekee kasvoille suojaavan ”kalvon”.

Käytän hyvin krantusti pohjustusvoiteita, sillä en voi sietää iholle jäävää liukasta tunnetta. Tämä öljyn jättämä kalvo ei ole kuitenkaan lainkaan epämiellyttävä, eikä yhtään silikonisen tuntuinen. Sitä paitsi, tuon ominaisuuden vuoksi iho kaunistuu silmissä.

Tuotteessa on käytetty luonnon eteerisiä öljyjä – kookosta, avocadoa ja oliivia, ja tuotteen tuoksu on miellyttävän mieto, mutta samalla ylellinen.

Tuotetta taputellaan iholle vain kolme tippaa, jotka on helppo annostella pipetin painalluksella. Öljy on siis riittoisa, vaikka käytänkin sitä aamuin illoin.

EL_flowers2EL_cream

Brändin uutuustuote, Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Creme, on myös aivan huikea! Tuotetta tarvitaan öljyn jälkeen kasvoille ihan minimaalinen määrä, joten tämäkin tuote kestää pitkään, vaikka sitä käytetään aamuin illoin.

Jo parikymmentä sekuntia voiteen levittämisen jälkeen iho on kauniimpi kuin koskaan. En oikein edes ymmärrä mitä iholleni tapahtuu! Voide sisältää mm. ylistettyjen superfoodien joukkoon noussutta moringaa, joka taitaa tehdä ihmeitä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin nautittuna.

Myös tämän tuotteen tuoksu on ylellinen, hieman puuterista vaniljaa sisältävä sitruksinen kukkaistuoksu. Molempien tuotteiden pakkaukset ovat muovia, ja olin siitä ensin vähän pettynyt. Muovi on kuitenkin niin kevyttä, että tuotteet ovat kulkeneet mukanani kaikilla kesän reissuilla. Hyvä niin, sillä en olisi halunnut olla päivääkään niistä erossa.

Tuotteiden yhteisvaikutus on selvästi ihoa kiinteyttävä ja tasoittava, ja iho tuntuu koko päivän pehmeältä, sileältä ja kosteutetulta. Aivan älyttömän ihanat tuotteet! Hintavat, mutta joka sentin arvoiset!

Hoitoöljy löytyy jo Estée Lauderia myyvien liikkeiden valikoimista, mutta Revitalizing Supreme + tulee myymälöihin syyskuun aikana. Tuota uutuutta kannattaa todella odottaa saapuvaksi!

EL_all2EL_foundation1 EL_foundation2

Ihonhoitotuotteiden lisäksi sain Estée Lauderilta testattavaksi Re-Nutriv Ultra Radiance Liquid Makeup -meikkivoiteen* ja Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick* -huulipunan (uutuus, liikkeissä syyskuun aikana). Myös nämä tuotteet pääsivät heti suosikkituotteiden listalleni.

Meikkivoide toimii päivävoiteen päällä saumattomasti, ja iho näyttää meikkivoiteen kanssa niin luonnolliselta, ettei meikkivoiteen olemassaoloa meinaa huomata. Iho myös tuntuu niin luonnolliselta, että joskus saan aamupöpperössä miettiä pariin kertaan laitoinko jo meikkivoiteen vai en.

Laitan meikkivoidetta ensin hyvin ohuen kerroksen, ja tarvittaessa kerrostan sitä enemmän kohtiin, jotka vaativat parempaa peittoa. Kaikkia ihon virheitä meikkivoide ei peitä, mutta kun iho on päivävoiteen ja öljyn avulla saatu kauniin kuulaaksi, ei paksua peittävää kerrosta tarvita. Hintava? Kyllä. Riittoisa? Todella. Hintansa arvoinen? Ehdottomasti.

EL_lipstickEL_all1

Olen viime aikoina löytänyt meikkipussiini useita hyviä huulipunia, mutta hyvistä punista Estée Lauderin huulipuna on varmasti ylellisin. Tyylikäs hylsy, kultaiset yksityiskohdat sekä magneetilla kiinni napsahtava korkki. Nuo ominaisuudet oikein huutavat laatua.

Testiin valitsemani uutuuspunan sävy on nimeltään Bad Angel, ja tuo kirkas, mutta silti pehmeä sävy, on kaunistanut minua kaikissa menneen kesän juhlissa. Sievä sävy, intensiivinen pigmentti ja hyvä kestävyys huulilla ilahduttavat lopulta käytössä ylellistä pakkausta enemmän.

Tunnen kuitenkin oloni aina spesiaaliksi, kun napsautan huulipunan korkin kiinni. Pienet yksityiskohdat, ne ovat ne, jotka tekevät hyvistä tuotteista vielä parempia.

Estée Lauder on ollut minulle aikaisemmin vähän tuntemattomampi kosmetiikkbrändi. Parikymppisenä käytin muutaman pullollisen Pleasures -tuoksua, mutta muita tuotteita en ole tainnut heiltä koskaan testata. Onneksi asia tuli nyt korjattua. Brändi saa minulta täydet kymmenen pistettä!

Ovatko Estée Lauderin tuotteet Teille tuttuja?

6

(10) Kommentit

 1. pauliina says:

  en nyt muista onko minulla ollut ihonhoitotuotteita kyseiseltä brändiltä mutta lauderin ripsiväri on käytössä tällä hetkellä ja tykkään siitä kovasti. mitä nämä uutuudet tulevat maksamaan?
  hyvää viikonloppua Nina!

  1. Oooh, minulla ei ole kokemusta heidän ripsiväristään, mutta kiva kuulla että sekin on hyvä. Vähän harmittaa kun en ole aiemmin löytänyt Estée Lauderin ihanuutta. 🙂

 2. pauliina says:

  ai mutta hinnathan löytyikin linkkien takaa. 🙂

  1. Hyvä pauliina että löysit hinnat. Kaikki tuottet ei ole vielä Suomessa, joten kaikista hinnoista ei voi olla vielä ihan varma. Aika hintavia nuo kyllä on, mutta luulen, että minun on pakko ostaa näitä lisää kun loppuvat. Olen pelännyt, että joskus löydän jonkun selektiivisen sarjan johon jään koukkuun pahasti, ja nyt niin taisi käydä… 🙂

 3. Johanna says:

  Hinnat on kyllä kipurajoilla, mutta kuulostaa niin mahtavilta että tekisi mieli testata.

  1. No älä muuta sano! Mutta ovat rahan arvoisia. 🙂

 4. Kiinteyttävä ja tasoittava vaikutus: arvaa vaan ketä kiinnostaisi myös testata!? 😀

  Ihania kuvia! <3

  1. Voi Reetta, sä olet vielä ihan liian nuori näihin tuotteisiin! 🙂 <3

   1. No en ole! 😀
    +40 silmänympärysvoidetta taidankin tästä suunnata laittamaan ennen unille menoa! 😉 😀

    1. Hah! Voi että sun kanssas! 😀 Hyvää yötä ihanainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.