IKEA – Ihanaa olla kotona

tunnetila: tykkäys

ikea_04

Uuteen elämääni kuuluu vähemmän paikasta toiseen poukkoilemista, enemmän kotona olemista ja oman kodin rauhasta nauttimista.

Kalenterini on tosin vielä syyskuun osalta ihan täynnä, mutta nuo suunnitelmat tein jo ennen kun päätin rauhoittaa tahtia. Syyskuussa mennään siis edelleen lähes vanhaan malliin, mutta nyt voin kuitenkin jo aloittaa orientoitumisen syksyisiin koti-iltoihin.

Kävin hakemassa inspiraatiota kotoiluun pari viikkoa sitten, kun IKEA julkaisi uuden kuvastonsa. IKEAn teema ”Ihanaa olla kotona”, sopii tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni täydellisesti.

Sain illasta valtavasti inspiraatiota uusiin sisustusjuttuihin! Olen etsinyt jo kaksi vuotta kivoja amppeleita kotiin, ja kas, IKEA taisi juuri vastata haaveisiini esittelemällä alla olevassa kuvassa olevat puupalloin koristellut amppelit. Niin kauniita, ja meille täydellisesti sopivia!

Ikea_21ikea_06Ikea_14 Ikea_13ikea_25Ikea_19Ikea_12Ikea_10 ikea_26Ikea_15

Toinen yksityiskohta josta inspiroiduin kovasti, oli tummanpuhuva kattaus. Lautaset tummaa keramiikkaa, tummanharmaa pöytäliina ja musta vesikannu. Kokonaisuuden kruunasivat messinkiset kynttilänjalat ja asetit, sekä kauniisti tarjolle asetellut tummat luumut. Ihanan tunnelmallista ja pitkästä aikaa vähän jotain erilaista!

Ajattelin testata tummaa kattausta kotona mahdollisimman pian. Vaikka minulla on vain valkoisia lautasia, niin silti uskon, että muiden juttujen ollessa tummia saan kattaukseen vähän saman fiiliksen.

Syksy on virallista kotoiluaikaa. Mistä kotijutuista Te olette viime aikoina inspiroituneet? Ja se tärkein kysymys: joko olette aloittaneet kynttilöiden polttamisen? Minä olen jo pari viikkoa sitten, ja vitsit että niistä tulee aina hyvä mieli!

Kuvat Pasi Salminen / IKEA

8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.