Syyshuulet

tunnetila: tykkäys

avon_huulet1

Kirjoitin blogissani muutama vuosi sitten postauksen Avonin ripsiväristä. Äitini testasi tuolloin tuotetta ja tykästyi siihen kovasti.

Minulle Avon oli vielä tuohon aikaan aika tuntematon brändi, mutta moni blogini lukija vannoi jo silloin Avonin nimeen. Sain kuitenkin parilta lukijaltani palautetta, että on tylsää kun esittelen blogissani hyviä tuotteita, joita on kuitenkin hankala saada. Avon kun on toiminut aikaisemmin ainoastaan suoramyyntinä Avonin kauneuskonsulttien kautta, niin tuotteiden saatavuus on saattanut olla hieman hankalampaa.

Noiden kommenttien jälkeen päätin jättää Avonista kirjoittamisen vähemmälle. Olen kuitenkin testannut tällä välin useita Avonin tuotteita, ja pidän niistä todella.

Päätin nyt, vihdoin ja viimein, kertoa noista toimivista tuotteista myös Teille. Avon avasi nimittäin keväällä verkkokaupan, ja toi sen myötä tuotteensa kaikkien saataville. Kerrassaan mainio uutinen!

avon_huulet2

Meikkipussistani löytyy tällä hetkellä muutama Avonin tuote, jotka ovat käytössäni jatkuvasti. Yksi parhaista Avon -löydöistäni on heidän Luxe -sarjansa. Hieman ylellisemmät pakkaukset, laadukkaat tuotteet, mutta silti hyvin kohtuullinen hinta. Nuo ovat ne syyt, miksi Avoniin alun alkaen ihastuinkin.

Mielestäni parhaita tuotteita Luxe-sarjasta ovat mm. pohjustusvoide* ja kivipuuteri*. Käytän tuotteita aina kun valmistaudun juhlaan. Kartan yleensä meikinalusvoiteita, mutta Avonin voide on niin kevyt ja hengittävä, että tykkään käyttää sitä joskus myös arkena.

Viimeisimmät päivittäiseen käyttöön päässeet Avonin tuotteet ovat käsilaukussani paikkansa lunastaneet huulipuikot. Shine Burst -kiiltopunat ovat aivan ihania!!!

Laukustani löytyy parhaillaan kaksi kiiltopunapuikkoa kahdessa eri sävyssä. Vaaleampi, päivettyneelle iholle sopiva Peach Punch* sopii vielä kauniisti syyskuun aurinkoisiin päiviin ja tuo mieleen häivähdyksen kesästä. Punaisempi Strawberry Blush* taas sopii syksyyn, ja onkin kohonnut viime päivien ykkösvalinnakseni.

avon_huulet4
Kiiltopunapuikko tuo huulille kauniin värin lisäksi kosteutta. Sen sisältämä kookosöljy hoitaa ja papaija kuulema silottaa huulia.

Jos Avon on Teille tuntematon brändi, niin verkkokaupan kautta siihen on nyt helppo tutustua. Suosittelen! Itse haaveilen tällä hetkellä muutamastakin Avonin tuotteesta. Ostoskorissani piipahtelevat tämän tästä mm. tämä ja tämä tuote. Saapa nähdä koska innostun viemään tilauksen loppuun…

4

(4) Kommentit

  1. Jenni says:

    Avon on <3 Ihana törökuva! 🙂

    1. Hih, kiitos Jenni! <3 Ja Avonin tuotteet on kyllä hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia.

  2. Uuh, ihana toi sun kuva! <3
    Ja tykkään kyllä kovasti tuosta huulien sävystäkin. 🙂

    1. Kiitos Reetta! <3 Noi molemmat punasävyt on tosi kauniita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.