Näppärää keijukosmetiikkaa

tunnetila: vinkkaus

pixi03

Kuten tiedätte, näppärät monitoimituotteet ovat heikko kohtani. Vaikken mitään tarvitsisikaan, niin jos satun törmäämään kiinnostavalta vaikuttavaan monitoimituotteeseen, ostan sen luultavasti heti.

Sain loppukesästä Eleveniltä tutustuttavaksi ihanan meikkipaketin*, joka sisälsi silkkaa näppäryyttä ja pelkkiä monitoimituotteita. Olin haltioissani!

Brittiläisen Pixi by Petra -kosmetiikkasarjan luoja, neljän lapsen äiti Petra Strand, etsi markkinoilta kosmetiikkaa, jonka käyttäminen olisi näppärää ja nopeaa, ja saisi ruuhkavuosia elävän perheenäidin näyttämään levänneeltä väsymyksestä huolimatta.

Markkinoilta ei moisia tuotteita löytynyt, joten meikkitaiteilijana ja tuotekehittelijänä toimiva Petra päätti vastata kysyntään itse. Pian Petra lanseerasinkin oman kosmetiikkasarjan nimeltä Pixi.

Pixin tunnuslause kertoo tuotteiden ideologian yhdellä lauseella: ”flawless in a few fuss-free minutes”. Virheetön, kaunis kokonaisuus hetkessä!

pixipixi04

Pixin perusajatus sekä värikosmetiikan että ihonhoidon saralla on sama: tehdä tuotteita, jotka ovat nopeita ja helppoja käyttää, ja joiden kasviperäiset ainesosat ovat laadukkaita ja vaikuttavia. Brändin tuotteet toimivat arjen apuna silloin, kun aikaa ja unta on liian vähän.

Sain brändiltä testiin kuuden tuotteen paketin, joista päivittäiseen käyttööni on päätynyt tällä hetkellä neljä tuotetta.

Suurimmaksi tuotelempparikseni Pixin tuotteista on noussut Natural Brow Duo. Kynä, jonka toisessa päässä on vahamainen kulmakynä jolla kulmien piirtäminen onnistuu helposti, ja jonka toisesta päästä löytyy värillinen geeli, jolla kulmat saa ojennukseen.

Laiskoina päivinä putsaan meikin pois kasvoilta Pixin Makeup Melting Cleansing Cloths -puhdistusliinoilla. Liinat ovat hellävaraisia iholle, ja niillä voi poistaa myös silmämeikin. Käytän aina kerralla kaksi puhdistusliinaa, yksi liina ei ihan riitä kasvojen ja kaulan iholle.

pixi01-2 pixi02 pixi05

Muita jatkuvassa käytössä olevia tuotteita on Pixi Crayon Combo (kahden sävyn silmämeikkikynä) sekä Pixi Eye Bright Kit (näppärän kokoinen monitoimituote, jonka yhdessä paletissa on kaksi peiteainetta, korostustuote ja juonteiden häivyttäjä (tuote kädessäni kuvissa yllä)).

Testiin saatu peiteaine Pixi Concealing Concentrate on iholleni hieman väärän sävyinen ja on siksi jäänyt vaille päivittäistä käyttöä. Ihana Pixi Book of Beauty Minimal Makeup Palette taas odottaa seuraavaa ulkomaanreissua. On kiva ottaa reissuun mukaan paletti, josta löytyy valikoima luomivärejä, poskipunia ja korostustuotteita.

Minua kiinnostaisi vielä testata Pixin voidemaista putsaria. En ole aikaisemmin nähnyt vastaavaa tuotetta missään. Myös kuorintalaput kuulostavat reissaajan unelmatuotteilta.

Jos Pixin monitoimituotteet kiinnostavat, niin nyt niitä voi testata vähän edullisemmin. Verkkokauppa Elevenissä on nimittäin juuri nyt (4.-7.10.) kaikki Pixi -tuotteet  -20%!

Minulle saa nähtävästi myytyä mitä vain, jos tuotekuvauksessa mainitaan sana kätevä!

6

(6) Kommentit

 1. Johanna says:

  Kauniita kuvia! <3 Kiitos alevinkistä Nina!

  1. Kiitos Johanna! Sievistä tuotteista oli kiva ottaa kuvia. 🙂 Toivottavasti alekoodista on sinulle hyötyä.

 2. Ai hitsi pitäiskö langeta eye bright comboon… kuulostaa niin, ei pelkästään ruuhkavuosi-ihmisen, vaan myös laiskan ihmisen unelmalta! Valitettavasti minulla jää aika usein kokeilut tosiaan vain kokeiluiksi, ehkä mietin vielä.

  1. Saatoin jättää postauksessa mainitsematta sanan laiskuus, mutta usko pois Saara, juuri se on myös minun monitoimituotteisiin kiintymykseni syy. 😀 Minä olen myös aika huono oppimaan uusiin juttuihin ja rutiineihin, mutta silmänaluset peitän nykyään aina, ja katseen kirkastamiseen olen ihan koukussa. 😉

 3. Vaatiiko mielestäsi katseen kirkastus setin käyttö meikkivoiteen alle? Mä täällä pohdin :D. Tämä vois oikeasti olla ihan hyvä tuote tällaiselle vähän väsähtäneelle naisihmiselle haha! Olen vaan nykyään niinkin laiska, etten useinkaan jaksa laittaa meikkivoidetta..

  1. Mä laitan ton kaikkein päällimmäiseksi. Eli meikkivoide alle ja sit kirkastusta silmiin. Ja niinä päivinä kun en jaksa muuten meikata, niin kirkastan kuitenkin katseen. Peiteainetta silmän alle, vaaleaa silmän sisänukrraan ja helmiäistä kulmaluulle. Näyttää heti virkeämmältä. Kuljetan tuotetta mukana käsilaukussa ja lisäilen sitä päivän aikana tarpeen mukaan. Minulla saattaa tuo katseen kirkastaminen ja tuotteiden kerrostaminen joskus väsyneimpinä päivinä mennä myös vähän överiksi… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.