Kellahdus

tunnetila: tykkäys

familon

Tiistaina juhlittiin kotimaisen Familonin 50-vuotissynttäreitä. Onnea vielä kerran Familon! Samalla Familon esitteli tulevan kevään tuoteuutuuksia ja uusia kuoseja.

Kolmioruutu ja paisley, pellava ja percale, harmaa, valkoinen, tummansininen, sekä herkkä ja raikas merenvihreä, aqua. Uutuutena untuvapeitot ja -tyynyt, sijauspatjassa hämmästyttävä Breathair® 3D-spiraalikuiturakenne. Vuoteissa kehon lämpöön reagoiva, vartaloa myötäilevä ja nukkujan mukaan muotoutuva älypehmuste… Huikeita juttuja tulossa synttärisankarilta!

familons17familon3 familon4familon2

Pää oli illan jälkeen täynnä upeita uutuuksia ja innovaatioita. Tuote-esittelyjä kuunnellessa ajatus kaiken nukkumiseen liittyvän uudistamisesta alkoi kiinnostaa enemmän ja enemmän. Patjatkin kannattaisi kuulemma vaihtaa keskimäärin kymmenen vuoden välein, jotta unenlaatu pysyisi parhaana mahdollisena.

Pari tuntia nukkumisen tärkeydestä puhumisen jälkeen tilaan somistetut upeat sängyt alkoivat kiinnostaa vähän liikaakin. Ehkä kellahdin, ehkä en…

Rentoa ja mahdollisimman aikataulutonta viikonloppua Teille kaikille!

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.