Uusi uljas Lumene

tunnetila: ihastus

lumene_juliuskonttinen_0141

Vietin pari viikkoa sitten iltaa ehkä kauneimmissa juhlissa koskaan! Lumene lanseerasi uuden ilmeensä ja upeita uutuustuotteita kerrassaan fantastisissa puitteissa Senaatintorin laidalla Valkoisessa salissa.

Uusia tuotteita lanseerattiin kerralla useita, ja ilokseni sain muutaman uutuuden tilaisuudesta kotiinviemisiksi.

Uutuuksista ehkä kiinnostavin, seitsemän nestemäisen meikkituotteen sarja Invisible Illumination, saa ihon hehkumaan ennennäkemättömällä tavalla. Tuotteet on pakattu kauniisiin mattapintaisiin lasipulloihin, joista tuotteita on helppo annostella pipetin avulla ja levittää kasvoille näppärästi vaikka sormin.

lumene_juliuskonttinen_0147 lumene_juliuskonttinen_0149 lumene_juliuskonttinen_0175lumene_juliuskonttinen_0259lumene_juliuskonttinen_0228 lumene_juliuskonttinen_0230lumene_juliuskonttinen_0261lumene_juliuskonttinen_0243lumene_henrijuvonenlumene_launch_selfie

Viehättävät valopisarat* saavat poskipäät ja kulmaluun hehkumaan, ja nestemäiseen poskipunaan* olen jo ihan koukussa. En ymmärrä miten olen koskaan pärjännyt ilman sitä! (Kuvassa yllä hehkua ja punaa kasvoilleni Lumenen uutuustuotteilla loihti Eevaleena Liedes.)

Tiedän jo, että etenkin talven tullessa ja ihon muuttuessa hyvin kalpeaksi, tulen kiittämään kauniin sävyisen poskipunan olemassaoloa joka päivä.

Jos Lumenen uutuustuotteet kiinnostavat, kurkkaa alta Lumenen uuden kauneuslähettilään Mariela Sarkiman vinkit tuotteiden käyttöön. Osa tuotteista on jo ainakin Sokoksen ja Stockmannin valikoimissa, ja loput saapuvat liikkeisiin pikku hiljaa. Suurin osa lokakuun aikana.

Onnea vielä Lumene uudesta upeasta ulkoasusta ja huikeista tuoteinnovaatioista! Olen, taas kerran, koko Lumenen loistavasta tiimistä valtavan ylpeä!

Tuotekuvat ja kukat: Julius Konttinen
Kuvausseinä: Henri Juvonen

6

(6) Kommentit

 1. liisa says:

  Olen hypistellyt kaupassa näitä uutuustuotteita ja ainakin poskipuna ja huulivoide pitää hankkia itselleni 🙂

  Samalla olen tosin ollut melkoisen pettynyt Lumenen toimintaan, sillä esim oranssiin pipettipulloon pakatut hyaluronitipat, joita sai siis jo aikaisemmin, ovat nyt lähes 10€ kalliimmat kuin ennen. Tuote lienee kuitenkin ihan samaa tavaraa, vaikka uudessa pakkauksessa onkin. Sama homma kasvoöljyn kanssa (sen öljyn , jossa siis kaksi eri kerrosta ja joka pitää ravistaa huolella ennen käyttöä), tämäkin on 10€ kalliimpi kuin ennen! Aikaisemmin nämä olivat jotain tyyliin 19,90 ja nyt Cittarissa miltei kolmekymppiä! Aikamoista, etten sanoisi.

  1. Ohhoh! Mitäs kummaa?! Mistähän hintojen nousu oikein johtuu? Toisaalta, esimerkiksi tuo hyaluronitippa on ollut todella edullinen, jos on maksanut vain 19,90€. Paremmin tuotteen hinnaksi sopisi oikeasti tuo uusi hinta, eli noin 30€. Siis tarkoitan että vanha hinta kuulostaa alhaiselta kun mietii miten ihana tuote on kyseessä, ja mitä muiden brändien vastaavat tuotteet maksavat. Mutta noin suuri yhtäkkinen hinnannousu ei ole kyllä kivaa. Etenkin kun tuote on sama kuin ennenkin. Kysyin juuri kyseisestä tuotteesta lanseeraustilaisuudessa, ja minulle kerrottiin, että koska tuote on ollut niin supersuosittu, niin siihen ei ole koskettu muuta kuin pakkauksen osalta.

 2. Juuri eilen viimeksi ihastelin kuinka upealta Lumenen uudistus näyttää myös visuaalisesti- tuotteet pakkauksineen ovat todella kauniita! <3

  1. Nämä on kyllä myös visuaalisesti ihan huippuja! Kansainvälistä luksustasoa. Mattapintaiset pipettipurkit on mielettömän kauniita, ja uusi pyöreä muoto logossa on valloittava, etenkin läpinäkyvissä purkeissa. <3

 3. Ihana, hehkuva sinä! <3 Marraskuun alussa (viimeistään) nähdään taas. 🙂

  1. Kiitos Mariela! Niin kivaa, en malta odottaa marraskuuhun! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.