Asuvalinnan voittaja

tunnetila: ilo

tbaw2016_02

The Blog Awards 2016 on nyt juhlittu, ja hauskaa oli! Illan kuvasaldo on perinteinen, lähes nolla.

Joka kerta juhlien lähestyessä päätän vakaasti, että tällä kertaa on PAKKO ottaa kunnolliset asukuvat. Kun kerrankin jaksaa panostaa asuun, meikkiin ja kampaukseen, niin tuo ihme on ikuistettava. Lopulta illan meno, vilske ja ystävät vievät kuitenkin mukanaan, ja kuvasaldo jää nollaan.

Tällä kertaa ihanasta Katri Niskasen haalarista on tasan tuo yksi alla oleva kuva, jonka Iina minusta salaa nappasi. Enkä siis tietenkään poseeraa kameralle tuossa kuvassa, vaan otan itsestäni yllä olevaa selfietä. Hah, voi apua! Kiitos kuitenkin Iinalle tuosta kuvasta. Muuten olisi todistusaineisto illan asuvalinnastani hyvin vähäistä.

tbaw2016_01

haalari Lara Overalls Katri Niskanen (lainassa), laukku Céline, kengät Louboutin

Suurin osa Teistä siis oli oikeilla jäljillä asuvalinnassani. Haalarihan sen valinnan voitti!

Rehellisyyden nimissä täytyy kuitenkin tunnustaa, etten tuota postausta kirjoittaessani vielä tiennyt mitä laitan päälle. Tein päätöksen vasta noin 20 min ennen lähtöä.

Sain siis kotiin lainaan kaksi asua, sillä en liikkeessäkään osannut sanoa kumpaan pukeudun mielummin. Nuo kaksi asua olivat haalari ja tyylikäs villamekko, Linn Long Dress (viimeiset kuvat).

Tuo villamekko on ehkä yksi klassisen tyylikkäimmistä vaatteista mitä olen koskaan sovittanut, ja sen ihanat kotiopettajatar-fiilikset vetosivat minuun täysin. Välillä olin varma että pukeudun siihen, välillä taas rento haalari taskuineen tuntui täydelliseltä valinnalta.

Vietimme meillä pienellä porukalla etkoja ennen blogigaalaa. Kun kaikki muut jo suunnittelivat juhliin lähtöä, minä aloin vasta miettiä asuvalintaani. Vedin ensimmäisenä haalarin päälleni näyttääkseni muille millainen se on. Haalari sai välittömästi niin valtaisan suosion, etten lopulta edes kokeillut mekkoa.

Nämä juhlat siis mentiin haalarilla, ehkäpä pukeudun kotiopettajattareksi seuraaviin kemuihin…

Kiitos kaikille Teille asuarvailuista! Taidatte tuntea minut ja tyylini vähän liiankin hyvin. Ja myös sen, että olen varsinainen jahkailija päätöstenteon kanssa. Oli ihana lukea pohdintojanne, sillä ne olivat kaikki kuin minun suustani! ”Haalari on eniten sinun näköisesi, mutta villamekko olisi todella kaunis..” Heh, kävin tuon saman keskustelun itseni kanssa kymmeniä kertoja!

Alempi kuva Iina / MouMou

5

(4) Kommentit

  1. Toi oli kyllä täydellinen asu sulle! 🙂

    1. Kiitos Iina, ja kiitos kuvasta! Mihin joutuisikaan ilman sua?! <3

  2. No mie arvasin! 😉 Hih. Toi oli kyllä kaikista vaihtoehdoista ehdottomasti eniten siun näköinen asu! 🙂 Jännää, että mietit juuri niiden parin asun väliltä, joita veikkasin. 🙂 Kiva, kuulla jos laitat sen toisen kuitenkin seuraaviin kemuihin. 🙂 Mukavaa päivän jatkoa!

    1. Hih, no niin arvasit! 🙂 Mä olen kyllä niin paljon enemmän housu- kuin hameihminen. Haluaisin olla enemmän hameiden käyttäjä, mutten ymmärrä mikä siinä on aina niin vaikeaa! 🙂 Kivaa viikkoa sinullekin Vivi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.