Juhla-asua lainaamassa

tunnetila: ihastus

katrin_lyhytpuku2katrin_lyhytpuku1

mallikappale Misty Dress (tuotannossa hihallisena)

katrin_iltapuku2katrin_iltapuku1

mallikappale Viola Evening Dress (luumunpunainen väri ei mallistossa)

katrin_haalari4katrin_haalari1

mallikappale Lara Overalls (vastaava syysmallistossa)

katrin_paljetti3

mallikappale ”paljettiunelma” (ei tuotannossa)

katrin_villamekko2katrin_villamekko1

mallikappale Linn Long Dress (vastaava syysmallistossa)

Tänä iltana juhlitaan The Blog Awardseissa Suomen parhaita blogeja ja vlogeja. Jos viimevuotisia juhlia on uskominen, on meno taas huikea ja ihmiset ovat panostaneet juhlaan kunnolla.

Viime vuonna pukeuduin The Blog Awardseihin Lindexin mallikappaleasuun. Rakastin tuota asua, ja viihdyin siinä älyttömän hyvin koko illan.

Halusin myös tällä kertaa tuntea oloni juhlavaksi, mutta samalla tavalla rennoksi ja kotoisaksi kuin vuosi sitten. Oli vain yksi osoite, josta tiesin löytäväni kauniin ja naisellisen asun, joka päällä voisin kuitenkin pitää hauskaa ja tuntea oloni hyväksi.

Suuntasin Bulevardilla sijaitsevaan Katri Niskasen butiikkiin ja sovittelin Katrin ateljeesta erilaisia juhla-asuja. Kuten varmaan arvasitkin, kaikki asut olivat upeita! Olisin voinut valita asuista jokaisen!

Kuka arvaa minkä asun lopulta päätin lainata juhlaan?

6

(16) Kommentit

 1. Ensimmäisen?

  Taitavat olla kaikki asut minun myymistäni kankaista!

  1. Ensimmäinen oli päällä jumalaisen mukava, mutta halusin tällä kertaa vähän pidempää helmaa tai lahjetta. Siksi lopullisen voiton vei haalari.

   Ja nuo kankaat, olivatpa ihania, mukavia ja laadukkaita kaikki! On varmasti ilo myydä noin hyviä tuotteita!

 2. merikukka says:

  Lara Overalls – housuasu 😀 Sanoisin, että se sopii sinulle ”Like a glove!” Viininpunainen on myös aika upea.

  1. Oikein merikukka! Haalarissa juhlittiin. Haalari oli päällä juuri sopivan rento, mutta silti upea. Ja siinä on taskut! Kaikissa parhausvaatteissa on taskut. 🙂

 3. Johanna says:

  Kaikki näyttää Nina upeilta sun päällä! ? Mut kyllä mäkin veikkaan tuota housupukua. On kyllä ihanan juhlavia mut jotenkin rennon näköisiä asuja. Mä viihtyisin itse kaikissa ?

  1. Oikein arvattu Johanna! Ja kiitos kehuista, nuo asut olivat kyllä kaikki superihania ja niissä oikeasti viihtyy hyvin ja on mukava olla. Täydellinen juhla-asu ei vaadi jäykistelemään, vaan antaa puitteet rennolle hyvälle juhlamielelle. 🙂

 4. koshka says:

  Todellakin, nuo kaikki sopii sulle ihan järkyttävän hyvin! Veikkaan, että sun valinta juhliin on tuo eka, Misty Dress! Vai olisko sittenkin tuo haalariasu..? 🙂 Ihanaa iltaa sinne tänään!

  (ai niin..terkkuja Berliinistä, josta juuri palailin. Tulit jotenkin mieleen siellä Uniqlolla seikkaillessani ;D Olisin voinut ostaa sieltä taas..öö..kaiken. 😀 )

  1. Oi Berliini! Oi Uniqlo!!! Toivottavasti teit sieltä ihania löytöjä. Voi että mäkin haluan Uniqloon!!!! Onpa ihana kuulla että tulin mieleesi Uniqlosta. Parasta! <3 <3

   Kiitos ihanan illan toivotuksista! Oli tosi kivaa, ja haalariasu voitti! Viihdyin siinä tosi hyvin. 🙂

 5. Tarja says:

  Voi hyvänen aika! Nuo kaikkihan on kuin sinulle tehtyjä! Miten onnistuit livahtamaan sovituksesta ilman, että salakuljetit nuo kaikki omaan kaappiisi? 😉 Tuo housuasu on jotenkin niin sinua, mutta veikkaan tuota ensimmäistä Misty Dressiä – sekin on niin Ninan näköinen vaate. Ja kylläpä sopii viininpunainen sinulle kauniisti!

  Täytyy vain todeta, että kyllä Katri osaa! Nuo leikkaukset ja poimutuket ovat todella, todella kauniita.

  Erittäin ihanaa ja juhlavaa iltaa sinulle! 🙂 (jään odottamaan lopullista juhla-lookkia ja jännittämään osasinko yhtään arvata oikein… ehkä sittenkin se housuasu… jännittävää! :D)

  1. Heh, olisi kyllä tehnyt mieli salakuljettaa kotiin koko rekillinen vaatteita! Jotkut mallikappaleista olivat minulle isoja, mutta hämmentävän moni oli kuin minulle tehty! Kerrankin jotain hyötyä lihomisesta! 😀 😀

   Tuo Misty dress oli pitkään mielessäni ”se” valinta, mutta lopulta ajattelin että haluan nyt vähän pidempää ja samalla enemmän juhlan tuntua. Mutta tuo Misty dress oli päällä ihanan pehmeä, ja taskut kruunasivat koko kauneuden. Ihana vaate!!! <3

 6. No kyllä mä tykkään tuosta paljettisesta päälläsi ihan älyttömästi! Harvemmin löytyy tilaisuuksia noinkin juhlavalle vaatteelle, oliskos tämä nyt se :). Tuo viimeinen, kietaisumekko sopii muuten sinulle älyttömän hyvin myös, hiukan japanilaishenkeä, tykkään!

  1. Kiitos saara, pähkäilin tismalleen samoja asioita kuin sinä valintoja tehdessäni. Ajattelin, että paljetit on juhlaan ehkä liian hienot, mutta olisin kyllä voinut ihan hyvin laittaa sen. Ihmiset olivat pukeutuneet osa todella juhlavasti. Mutta haalarilla mentiin nyt, villamekko pääsee mukaan ehkä seuraaviin juhliin…

 7. Maya says:

  Luulen, että valitsit haalarin, mutta toivoisin että olet valinnut ”paljettiunelmia” – ensimmäinen tosi sun näköinen, mutta varma valinta, toisessa wau-efekti mukana. ?

  1. Varmalla haalarilla mentiin. 😀 Säästin paljetit siihen, jos joskus pääsen linnanjuhliin. 😀 😀

 8. Ehkä toi haalariasu tai toi vika. 🙂 Eka mainitsemani on eniten siun näköinen, mutta toinen sopii mielestäni parhaiten. Ja sit toi paljetti olis kans ollu jees! 🙂

  1. Ihana kommentti! Mä kamppailin juuri noiden vaihtoehtojen kanssa viime hetkille asti. Lopulta haalari vei voiton. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.