Valojen juhlaa

tunnetila: onni

valokarnevaali6

Huh mikä viikonloppu takana! Perjantaina juhlittiin tyttöjen kanssa The Blog Awardseissa pitkälle yöhön. Lauantaiaamuna heti kun sain itseni sängystä ylös, sain siskoni meille viikonloppuvieraaksi.

Vietimme lauantain Hulluilla Päivillä ihmispaljoudessa velloen ja muutamaan otteeseen kahviloissa pysähdellen. Lauantai-ilta oli pakko pyhittää kotoisasti makaroonilaatikolle (tein muuten makaroonilaatikkoa MiFUsta, löysin ihan ok reseptin jota muokkailin vähän itse) ja Posselle.

Sunnuntaina heräsimme kukonlaulun aikaan ja suunnistimme päiväksi Tallinnaan. Aamiaisen nautimme Eckerö Linen aamiaisbuffassa ja päivän ympäri Tallinnaa kierreltyämme palasimme kotiin illalla kymmenen maissa.

valokarnevaali14valokarnevaali10valokarnevaali13valokarnevaali8valokarnevaali9valokarnevaali7

Maanantaina tein koko päivän töitä kotona siskoni nautiskellessa syyslomapäivästä kaupungilla. Illalla kun sain hommat pakettiin, menimme Lintsille kuuntelemaan Anna Puun keikkaa, ja nauttimaan Valokarnevaalista.

Linnanmäki oli tänä vuonna poikkeuksellisen kauniisti koristeltu. Esillä oli useita huikeita valoteoksia (mm. kuvissa alla hehkuva Flowers of Light), tuhansittain pieniä valoja, sekä lapsille ja lapsenmielisille pinkkinä ja vaaleansinisenä hehkuvia hattaroita.

Suurimman vaikutuksen minuun teki Vesitornin sisällä oleva valoteos. Teoksen idea ja toteutus olivat supersimppelit (sisälsi mm. vanhan kunnon piirtoheittimen!), mutta lopputulos aivan huikea! Olisin voinut tuijotella vesitornin valoja koko illan. En laita vesitornikuvia tähän postaukseen, jotta yllätys säilyy jos olette vielä menossa mukaan valon juhlaan.

valokarnevaali2valokarnevaali1valokarnevaali11valokarnevaali12 valokarnevaali3valokarnevaali5 valokarnevaali4 valokarnevaali15

Valokarnevaali on käynnissä Linnanmäellä vielä tämän viikon, lauantaihin 22.10. asti. Menkää ihmeessä viettämään iltaa Lintsille jos Helsingissä liikutte!

Siskoni lähti meiltä eilen, eikä minun tarvinnut illalla unta paljon houkutella. Oli aivan ihana ja aktiivinen viikonloppu, mutta kylläpä jatkuva liikkeelläolo vei voimat!

9

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Ihanan näköistä! <3

    1. Lintsillä oli tosi ihanaa! Ja sääkin suosi. Olin toki pukeutunut kunnolla aluskerrastosta talvikenkiin, mutta silti sää oli kiva eikä ollut liian kylmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.