Ylellinen hämärä

tunnetila: onni

pimennysverhot_vallila09

*yhteistyössä Vallila*

Tässä ne vihdoin ovat, kuvat uusista, maailman hienoimmista pimennysverhoistamme!

Mittatilauksena teetetyt verhot tulivat Vallilan ompelimosta parissa viikossa, mutta niiden saamisessa ikkunaan menikin sitten vähän pidemmän aikaa. Verhot olivat nimittäin niin upeat, että halusin käydä ostamassa niille arvoisensa verhotangon. Vanha valkoinen tanko sai väistyä, ja tilalle tuli massiivisempi alumiinitanko. Ja nyt, tässä nuo verhot vihdoin ovat myös Teidän ihastella!

Olen tuijotellut uusia pimennysverhoja ikkunassamme nyt pari viikkoa, ja olen edelleen onnesta ymmyrkäisenä ja rakkaudesta rönsyilevänä. Voi että miten ra-kas-tan noita verhoja!

Verhoista nappaamani kuvat ovat hieman rakeisia, mutta tällä kertaa rakeisuus ja hämärä huone ovat ainoastaan positiivisia asioita. Pimennysverhot nimittäin näyttävät näissä kuvissa mahtinsa. Verhot blokkaavat auringonvalon huoneesta niin hyvin, että kirkkaita kuvia on lähes mahdotonta saada. Pimennysverhot tekevät siis tehtävänsä erinomaisesti!

pimennysverhot_vallila01pimennysverhot_vallila_sohvapimennysverhot_vallila06pimennysverhot_vallila_soitinpimennysverhot_vallila04 pimennysverhot_vallila11

Työnjälki verhoissa on siisti ja huoliteltu, ja verhot on viimeistelty kauniisti. Verhoihin valitsemani Vallilan uutuuskangas Kristalli on todella klassinen ja tyylikäs. Toivoin makuuhuoneeseemme hieman hotellimaista ylellisyyttä raskaiden verhojen muodossa, ja sitä todella sain.

Haluamme pitää makuuhuoneemme ”roinavapaana” tilana, joten huoneessa on vain muutama huonekalu. Sängyn lisäksi huoneesta löytyy vanhat tuolit yöpöytinä, 50-luvun pikkuruinen tupakkasohva joka toimii vaatteiden ja päiväpeiton laskualustana, sekä liinavaatteita varten oleva vanha senkki.

En halunnut kirkkaita tai kuviollisia verhoja rikkomaan huoneen yksinkertaista harmoniaa, ja siksi valintani oli luonnollisen sävyinen Kristalli-verho. Verhovalinta osui nappiin!

Kotimainen Vallila tunnetaan kuitenkin pitkälti leikkisyydestään, värikkyydestään ja rohkeista kuoseistaan, joten halusin ehdottomasti tuoda muuten seesteiseen tilaan myös Vallilan tuota puolta. Mikäs sen paremmin leikkisyyttä ja hauskuutta osoittaisi, kuin maailman sympaattisin Metsäjänis tyynynpäällinen?! Harmaan-ruskea jänis on valtavan sievä, ja sopii myös verhojen värimaailmaan saumattomasti!

vallila_tyynyt03vallila_tyynyt07vallila_tyynyt02 vallila_tyynyt04

En voi sanoin kuvailla miten tyytyväinen olen makuuhuoneemme uuteen ilmeeseen! Ilmeessä on hyvin paljon samaa kuin ennenkin, mutta läpikuultavien pellavaverhojen vaihtuminen samansävyisiin pimennysverhoihin lisää huoneen mukavuutta ja toiminnallisuutta rutkasti.

Vallilan verhopalvelua testanneena voin suositella sitä lämmöllä. Palvelu on nopeaa, huolellista ja viimeisteltyä. Myös liikkeiden ystävällinen ja osaava henkilökunta on kullanarvoista. Henkilökunta auttaa uutta sisustusta kaipaavaa ammattitaidolla, ja ilman uusia ideoita liikkeestä ei tarvitse poistua.

Vallilan verhojen suunnittelu- ja ompelupalvelu löytyy Helsingin Stockmannin Kirjatalon Sisustusmaailmasta sekä Tammiston Outletista.

Nyt nostetaan kotimaisuus kunniaan ja hommataan syyskotiin uudet tuulet Vallilalta, eikös juu?

8

(6) Kommentit

 1. Johanna says:

  Hyvänen aika miten kauniit verhot! Ja tuo puputyyny! <3 Sulla sitä on silmää tyylikkyydelle kaikessa, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Ihanaa viikonloppua Nina!

  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu Johanna! <3 Tykkään kyllä verhoista ja tyynystä valtavasti. Ihanaa viikonloppua sinullekin!

 2. Johanna says:

  Samaa mieltä kuin kaima edellä, todella ylelliset nuo verhot! Minä en pystyisi nukkumaan ilman pimennysverhoja. Meillä on pimentävä rullaverho ja aina kesäisin kiitän itseäni että satsasin sen teettämiseen pari vuotta sitten vähän enemmän rahaa.

  1. Juu, verhoissa on tosi ylellinen tuntu. Me myös teetettiin edelliseen asuntoon pimentävä rullaverho, mutta täällä oli helpompi laittaa verhot tankoon, kuin alkaa asentelemaan pimentävää rullaverhoa. Ja näistä tulee kyllä hotellifiilis, joten tykkään näistä paljon. Ovat myös kivaa vaihtelua rullikseen. 🙂

 3. Älyttömän kauniit, tykkään siitä miten raskaalta kangas näyttää ja silti huoneen yleisfiilis on keveä. Niin seesteinen tunnelma muutoinkin makkarissanne, just niinku pitääkin :)!

  1. Kiitos saara! Mä tykkään just tuosta samasta fiiliksestä minkä sinäkin toit esille. Raskas mutta keveä. Kiva kuulla että sinäkin kiinnitit siihen huomiota. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.